5.000 TL’ye klavye önerisi

Bütçe
5.000 TL
Merhabalar @23783.

Öncelikli amacım typing. Çok uzun yazılar yazıyorum, senaryo ve diyalog metinlerini hızlı hızlı yazarak aktarmam gerekebiliyor. Ondan yazarken keyif veren klavye arıyorum.

Çocukluktan yana yazdığım için zorlanmıyorum ama Apex Pro ile anlamsız yazım hataları yaptığımı fark ettim. Bu hatalar ucuz membran klavyeyle olmuyordu.

Red switch de denemiştim ama çok soft geldiği için sevmemiştim, tuşa basıp basmadığımı hissedemiyordum.

Amacım hatasız ve keyifli typing. Oyun olarak LOL oynuyorum, rankım yüksek olduğu için gecikme olayına da önem veriyorum. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Çok teşekkürler, sipariş edeceğim. Kablosuz/kablolu olarak kullanılabilmesi tatlıymış. Oyun oynarken kablolu kullanırım. Sadece iki tane sorum var.

1. Hotswap olması ekstra modifiye etmem gerektiği anlamına geliyor mu yoksa standart hali fazlaca işimi görür mü?

2. Benim için tavsiye ettiğiniz Creamy Purple Pro değil mi? Ses videolarına bakarken farklı farklı switch tipleri görünce emin olmak için sormak istedim.

1. Hotswap olması ekstra modifiye etmem gerektiği anlamına geliyor mu yoksa standart hali fazlaca işimi görür mü?

Hayır. Hotswap demek switchleri istediğiniz gibi çıkarıp yerine başka bir Switch takabilirsiniz demek. İsterseniz yapın isterseniz yapmayın.

2. Benim için tavsiye ettiğiniz Creamy Purple Pro değil mi? Ses videolarına bakarken farklı farklı Switch tipleri görünce emin olmak için sormak istedim.

Piano Pro Switch modeli de var ama o ekstra pahalı. Purple Pro iyidir.

İnanın hiç anlamıyorum. Ben almışken iyi olsun diye yola çıkıp konularda kayboldum. “Chillkey, Furycube, Mchose falan. O ondan şu şundan iyi. Şu M1 V5’den daha iyi” gibi gibi.

Dolayısıyla tek bir ana konu açmaya karar verdim. Asahe’nin önerisiyle bu modeli alacağım. Tactile ve linear hissi farkını hiç bilmiyorum. Gördüğüm tek fark tactile daha tiz sesli ve daktilo gibi.

Ben daha çok yazı yazacağım, ondan tactile daha iyi gibi. Çünkü red switchten nefret etmiştim, bu mantıken tam tersi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…