Batur Başarılı Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 1.223 Çözümler 3 Beğeniler 683 Bugün 00:13 #1 Merhaba, yeni başladığım işten ötürü il değiştirdim ve var olan oyuncu koltuğumu da kardeşime bıraktım. Bütçemden de belli olduğu üzere fazla bir beklentim yok ama malzeme kalitesi iyi olursa güzel olur. 1.80 boyum, kilom da 80.
Merhaba, yeni başladığım işten ötürü il değiştirdim ve var olan oyuncu koltuğumu da kardeşime bıraktım. Bütçemden de belli olduğu üzere fazla bir beklentim yok ama malzeme kalitesi iyi olursa güzel olur. 1.80 boyum, kilom da 80.
Edri Becerikli Katılım 21 Mart 2026 Mesajlar 52 Çözümler 1 Beğeniler 16 Bugün 01:29 #2 Aman oyuncu koltuğu almayın yeter. Ofis koltukları hem daha ucuz hem çok daha kaliteliler.
Geraltın kılıcı Bilgin Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 7.134 Çözümler 19 Beğeniler 3.994 Yer Cintra 53 dakika önce #3 Edri dedi: Aman oyuncu koltuğu almayın yeter. Ofis koltukları hem daha ucuz hem çok daha kaliteliler. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim Hawk Chair kullanıyorum pişik olmaktan oyun oynayamıyorum.
Edri dedi: Aman oyuncu koltuğu almayın yeter. Ofis koltukları hem daha ucuz hem çok daha kaliteliler. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim Hawk Chair kullanıyorum pişik olmaktan oyun oynayamıyorum.
M Mehmetis Becerikli Katılım 11 Temmuz 2026 Mesajlar 155 Beğeniler 62 33 dakika önce #4 Geraltın kılıcı dedi: Aynı fikirdeyim Hawk Chair kullanıyorum pişik olmaktan oyun oynayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hawk ın sadece future veya Pro modeli iyi diğerleri cırt.
Geraltın kılıcı dedi: Aynı fikirdeyim Hawk Chair kullanıyorum pişik olmaktan oyun oynayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hawk ın sadece future veya Pro modeli iyi diğerleri cırt.