5.000 TL'ye okulda çalışmak için kulaklık önerisi

Bütçe
5.000 TL

Sliva24

Uzman
Merhaba arkadaşlar, YKS fedaisiyim okulda çalışmak için ANC'si iyi olan, kafam uzun ve büyük olduğu için geniş kulaküstü kulaklık arıyorum. Philips TAH8506 aldım, çok ağırdı ve esneme kabiliyeti az olduğu için kafama tam olmadı diye iadeye gönderdim. İadem kabul olursa yeni kulaklık alacağım. Sizce ne almalıyım, ne tavsiye edersiniz? Ders molasında olduğum için hızlı yazmaya çalıştım, tam anlaşılır yazamamış olabilirim.

Arkadaşımın Q21i denedim ilk seferde olmadı ama sonra denediğimde olur gibiydi.

Bir de bilinir marka olursa güzel olur QCY gibi markalar çok hoşuma gitmiyor. Kriterlerim bunlar herkese hayırlı geceler dilerim.

Hocam MediaMarkt Teknosa vatan gibi yerlerden alma özelliğim var bir de CMF'yi hiç duymadım. Üniversitede de kullanacağım da sağlam bir şey olmasını da istiyorum.

Hocam dediğiniz kulaklığı direkt nothing Türkiye'nin satıcı olduğu yer buldum kesinlikle ANC'si ve konforu iyi midir bu kulaklığın.

Hocam MediaMarkt Teknosa vatan gibi yerlerden alma özelliğim var bir de CMF'yi hiç duymadım.
CMF, Nothing'in yan markasi. Her neyse. Saydigin yerlerdeki fiyatlar fazlasiyla kazik. İlla oradan alacagim diyorsan Anker Space One'a bakabilirsin.

Konforu ve ANC'si iyi. 100 dolar altinin en iyisi.

CMF'yi de güvenilir yerden buldum kendi Hepsiburada'da nothing kendisi satıyor sizce kriterlerimi kesinlikle karşılar mı?

CMF, Nothing'in yan markasi. Her neyse. Saydigin yerlerdeki fiyatlar fazlasiyla kazik. İlla oradan alacagim diyorsan Anker space One'a bakabilirsin.

Konforu ve ANC'si iyi. 100 dolar altinin en iyisi.

Aynı anda yazdık

Kesinlikle karsilayacaginin garantisini kimse veremez. Fakat bu butcede alacagin en iyi kulak ustu kablosuz kulaklık budur. Memnun olmayan kisi sayisi bayagi az.

Teşekkür ederim hocam başka öneriler varsa onları da bekliyorum.

Kesinlikle karsilayacaginin garantisini kimse veremez. Fakat bu butcede alacagin en iyi kulak ustu kablosuz kulaklık budur. Memnun olmayan kisi sayisi bayagi az.

Bir tık üst bütçede daha iyileri var diyorsanız 6kya da çıkabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…