5.000 TL'ye oyun kulaklığı önerisi

yuopo67

Uzman
Arkadaşlar merhaba,

Apex ve Warzone gibi ses yoğunluğu yüksek oyunlarda düşman yönünü net şekilde ayırt edebileceğim, ayrıca hikaye tabanlı oyunlarda da keyifle kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Laptop ile kullanacağım için tercihim kablosuz modellerden yana. IEM ya da kulaküstü olması fark etmiyor, belirttiğim ihtiyaçları karşılıyorsa her iki tür de olabilir. Bütçem 5.000 - 6.000 TL aralığındadır.

Corsair HS55'e bakabilirsin ben yeni aldım. Hem dongle hem bluetooth bağlantısı var. Mikrofon kısmı kapanabiliyor o açıdan da konforlu hatta mikrofonu yukarı kapatınca ses almayı da kesiyor. Mikrofonu çıkan modelleri tavsiye etmem çünkü o mikrofon kaybolur. Öyle yani fiyat performans olarak epey iyi.
Kablolusu da var ama kabloluda çeşit çok daha fazla başka modeller daha iyi olabilir.

Ses kasma iyi mi hocam daha önce kullandınız mı?

Ses kaymada üst düzey bir kulaklık arıyorsan. Cloud 3 daha iyi olur ama deri pad olduğu için kendimce sıcak bakmıyorum. Bununda ses performansının ondan aşağı kalır bir yanı yok. Ayrıca SS yazılım Cloud'a göre çok daha iyi ve gizlenebilir mikrofonu var. Bütçe yetiyorsa en iyi seçenek bu olacaktır.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…