5.000 TL'ye RX 9070 XT için güç kaynağı önerisi

Bütçe
5000 TL

FPS vita al gitsin güçlü psudur sistemini çok rahat besler ve kaç senedir PSU piyasasında rahatsız olan görmedim tabii ki kalitesine göre parasında değişiyor.

Düz cratos pek de hak etmiyor açıkçası. Fazla pahalı.

VİTA GM var biraz daha altında.
Hocam listenizde bu modeli göremedim hangi Tier'a koyarsınız acaba?

FPS vita al gitsin güçlü psudur sistemini çok rahat besler ve kaç senedir PSU piyasasında rahatsız olan görmedim tabii ki kalitesine göre parasında değişiyor.
Biliyorum hocam FSP yılların markası bilmeyen yoktur. Detaylı bakıyorum ki sonra acaba demeyeyim.

Hocam listenizde bu modeli göremedim hangi Tier'a koyarsınız acaba?

Biliyorum hocam FSP yılların markası bilmeyen yoktur. Detaylı bakıyorum ki sonra acaba demeyeyim.

Şu an bu FPS vita yeni nesillere göre yapıldı kablolari devreleri her şeyi.

Şu an bu FPS vita yeni nesillere göre yapıldı kablolari devreleri her şeyi.

BD modelleri muallakta. İç bileşenleri bilinmiyor. FSP'nin GD modelinde FDAİ kullandığını düşünürsek iyi değil. Performance FS daha iyidir. Ki topoloji bakımından da daha iyi zaten.

Bd modelleri muallakta. İç bileşenleri bilinmiyor. FSP'nin gd modelinde fdai kullandığını düşünürsek iyi değil. Performance FS daha iyidir. Ki topoloji bakımından da daha iyi zaten.

Tabii ki ama para farkına göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…