5.000 TL'ye ses kalitesi iyi kulak içi kulaklık önerisi

Bütçe
5.000 TL
Bası yüksek, tizleri net, ses seviyesi yeterli ama dışarı ses vermeyen, net sesi olan, mikrofonu orta veya iyi sevide kulak içi kulaklık arıyorum. Kulaklığı sürekli şarja takma alışkanlığım yo. Bu yüzden şarjı 1 hafta veya biraz üstünü çıkarsa yeter. iPhone 15 Pro kullanıyorum. AirPods fiyatlarına ancak sene sonu çıkabilirim. O yüzden 1 seneyi rahat çıkarmalı. Beats düşünüyorum ama Anker, Sennheiser edifier ve Marshall kafamı karıştırıyor. O yüzden sesi iyi kulaklık önerilerinizi bekliyorum.

Apple'de en iyi AirPods Beats ve Sony oluyor genelde. Bunları alamadığımız varsayarak Sennheiser accentum TWS önerebilirim. O da indirime giriyor 5000 oluyor bazen.

Apple'de en iyi AirPods Beats ve Sony oluyor genelde. Bunları alamadığımız varsayarak Sennheiser accentum TWS önerebilirim. O da indirime giriyor 5000 oluyor bazen.

Ses kalitesi nasıldır bir de silikon olmaması sorun yaratır mı?

Arkadaşın attığı Liberty 4 Pro'yu öneririm.

Ses kalitesi nasıldır bir de silikon olmaması sorun yaratır mı?

Silikonlu modeli önermiştim ancak sıkıntı olmaz o da. Yalnız silikonsuz olması sizin için önemsizse AirPods 4 bakın derim. İndirimle 5500e alanlar oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…