Hocam o bütçe de arkadaşın da dediğin gibi Buds 3 Pro veya liberty 4 Pro tek seçenek. Mikrofon olarak liberty 4 Pro biraz daha iyidir, ses olarak Samsung varsa Buds 3 Pro daha doğal daha berrak ses veriyor diye biliyorum, liberty 4 Pro ise daha v-shape bir sese sahip. Hangisinden hoşlanıyorsanız ona yönelin bence.
Biz size Samsung alın demiyoruz. Diğer attığım ürün liberty 4 Pro. Acaba isteğiniz ne anlamıyorum amiral gemisi seviyesinde bir kulaklık atıyorum istemiyorum demek yerine mesaj mesaj dolandırıp başka markalar söylüyorsunuz. Tamam iPhone kullanıyorsunuz biliyoruz görebiliyoruz da o halde liberty 4 Pro almak zorundasınız o bütçede.
Biz size Samsung alın demiyoruz. Diğer attığım ürün liberty 4 Pro. Acaba isteğiniz ne anlamıyorum amiral gemisi seviyesinde bir kulaklık atıyorum istemiyorum demek yerine mesaj mesaj dolandırıp başka markalar söylüyorsunuz. Tamam iPhone kullanıyorsunuz biliyoruz görebiliyoruz da o halde liberty 4 Pro almak zorundasınız o bütçede.
Beats Studio liberty 4 Pro'nun yanıda çerez. Bu bütçede liberty 4 Pro en iyisi. Daha bir şey yazmayacağım 5-6 mesajım olmuştur ama anlatamıyorum.
Apple ile uyumlu olmasını istiyorsanız bekleyip AirPods Pro 2 alabilirsiniz. Bu bütçede amiral gemisi seviye kulaklıkları beğenmeyip JBL gibi kalitesi düşmüş berbat ürünler üreten markaları almazdım.
Beats Studio liberty 4 Pro'nun yanıda çerez. Bu bütçede liberty 4 Pro en iyisi. Daha bir şey yazmayacağım 5-6 mesajım olmuştur ama anlatamıyorum.
Apple ile uyumlu olmasını istiyorsanız bekleyip AirPods Pro 2 alabilirsiniz. Bu bütçede amiral gemisi seviye kulaklıkları beğenmeyip JBL gibi kalitesi düşmüş berbat ürünler üreten markaları almazdım.
Araba hoparlörü ile kulağa takılan kulaklıkları karşılaştırıyorsun bravo . Hoparlor ile kulak ici kulaklık karsılastıran zaten tek kisisin. En az 40 kulaklığım olmuştur ve bunlardan 720, 770, 520 ve Tune flextir. Hepsinin sesi muadilleri liberty 4 veya cmf Buds Pro 2 gibi kulaklıklardan daha kötü ses kalitesine sahipti.
Mikrofonu daha iyi. Sesi daha iyi. ANC özelliği daha iyi. Bağlantı konusunda daha iyi. Su dayanıklılığı konusunda daha iyi.
Araba hoparlörü ile kulağa takılan kulaklıkları karşılaştırıyorsun bravo . Hoparlör ile kulak ici kulaklık karsılastıran zaten tek kisisin. En az 40 kulaklığım olmuştur ve bunlardan 720, 770, 520 ve Tune flextir. Hepsinin sesi muadilleri liberty 4 veya cmf Buds Pro 2 gibi kulaklıklardan daha kötü ses kalitesine sahipti.