5.000 TL'ye ses kalitesi iyi kulak içi kulaklık önerisi

Bütçe
5.000 TL
Nothing çok ilgimi çeken bir marka ama liberty çok övdünüz bakacağım nasılmış diye.

Nothing çok ilgimi çeken bir marka ama liberty çok övdünüz bakacağım nasılmış diye.

4nc de guzeldir idarelikse cmf Buds da yeterli olacaktır cogu sundugunu sunuyor. Codec ve transparan modu eksikligi var sadece Cmf'de. Transparan modu cok iyi degil Cmf'nin.

Hocam ben mi anlatamıyorum Samsung Apple ile aşırı kötü çalışıyor Samsung'un Buds 2 Buds 1 Buds FE hepsi çevremde var olmuyor iPhone ile.
Bu arada yazılım desteğinden faydalanamıyorsun lakin ses kalitesinde bir kayıp olmuyor herhangi bir Android cihaza kıyasla. Zamanında iPhone XR ile hem Buds2 hem Buds FE kullandım. Zaten onboard memory var bu kulaklıklarda, başka telefondan ayar yaparsın ama kendi telefonunda kullanırsın, ayarlar kalıyor aynı şekil. Tabii yazılım ile sürekli oynuyorsan o zaman mantıklı olmaz lakin bu yaptığın yorum ses kalitesi ile alakalı ise doğru değil.

Hocam bağlantıda bir yerde bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…