B Boltux Çalışkan Katılım 2 Ağustos 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 10 9 Ağustos 2025 #1 Merhabalar, Sessiz, yazı yazma konusunda rahat klavye önerebilir misiniz? %100 boyut talep ediyorum. Numerik tuşları çok kullanıyorum.
Merhabalar, Sessiz, yazı yazma konusunda rahat klavye önerebilir misiniz? %100 boyut talep ediyorum. Numerik tuşları çok kullanıyorum.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.278 Çözümler 9 Beğeniler 3.089 Yer KKTC | Gazimağusa 9 Ağustos 2025 #2 Boltux dedi: Merhabalar, Sessiz, yazı yazma konusunda rahat klavye önerebilir misiniz? %100 boyut talep ediyorum. Numerik tuşları çok kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... MonsGeek M1 V5 Boltux dedi: Merhabalar, Sessiz, yazı yazma konusunda rahat klavye önerebilir misiniz? %100 boyut talep ediyorum. Numerik tuşları çok kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok pardon, bütün klavye demişsiniz.
Boltux dedi: Merhabalar, Sessiz, yazı yazma konusunda rahat klavye önerebilir misiniz? %100 boyut talep ediyorum. Numerik tuşları çok kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... MonsGeek M1 V5 Boltux dedi: Merhabalar, Sessiz, yazı yazma konusunda rahat klavye önerebilir misiniz? %100 boyut talep ediyorum. Numerik tuşları çok kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok pardon, bütün klavye demişsiniz.