5.000 TL'ye spor yaparken kullanmak için kablosuz kulaklık önerisi

Bütçe
5.000 TL
Kulakiçi mi daha iyi olur kulak üstü mü bilemiyorum. Spor yaparken kulağımdan düşmemesi gerekiyor çünkü koşu yapacağım.

Mantıklı ve hoş görünüyor. Ses kalitesi nasıldır bilginiz var mı?

Bu kulaktan düşmez mi koşu sırasında?

Öneri ne kadar doğru ve yerinde bilmiyorum ama ben kendim kullandığım ve memnun olduğum için yazayım. Sizin bütçenizde bu markanın daha yüksek modelleri de alınır. Hem ağırlık hem de cardio idmanlarımda kullanıyorum ve düşmüyor.

Anker SoundCore Q21i NC

Ortalama. Ses seviyesi yuksek diyorlar. Onun disinda SoundCore uygulamasiyla kendi keyfine gore ekolayzer yaparsan daha iyi bir ses elde edersin. Ugrasamam dersen preset olarak gelen hazir ayarlardan (bass, vokal, tiz) basitce secebilirsin. Anker'in uygulamasi kulakliklarin potansiyelini guclendiriyor.

F/P olarak yedigi zama ragmen hala mantikli seceneklerden. İs gorur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulak üstü deri pedler bence berbat. Hem Q10i hem Space One kullandım yazın çok terletiyor ve pedleri ciddi şekilde asiniyor.

Liberty 5 kullandim kulaktan düşmüyor kulaklık sırasında eğimli ve yüksek hız koşuda belki düşer ama ağırlık idmanında veyahut bench'e yattığınizda kulağınızdan düşme söz konusu değil. Ses yüksekliği ve bass kalitesi baya iyi ANC olarakta kulak icine göre gayet başarılı tabii bi Space One kadar ANC'ı yok. Bence yüksek tempolu koşu yapacaksanız @Simon hocamin önerdiğini alın bütün kulaklıklarımı onun tavsiyesiyle aldım işinde çok iyi.

Memnun kalman beni sevindirdi. Guzel gunlerde kullanmaya devam et.

Biraz geç olacak ama Anker Soundcore Sport X20'yi satın aldığımı ve bir süredir kullandığımı yazmak istedim. Kulaktan düşmeme konusunda iyi bir seçim yapmışım, gerçekten koşularda bile en ufak bir oynama hissetmiyorum, kanca kısmının sert bir yapıdan yapılmaması, lastik gibi olması başta korkutmuştu, esner bu yine düşer diye düşünmüştüm ancak öyle olmadı. Hem kulakta kalmayı sağlıyor hem de esnek yapısı sayesinde farklı kulaklar için de uygun hale getirilebiliyor.

Ses kalitesi hakkında fikrim ne kadar önemlidir bilmem ancak ben ses kalitesinden çok memnun kaldım, benim için yeterli bir seviye bu. LDAC desteği olmaması bazılarınız için eksi olabilir ama dikkate almak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…