5.000 TL'ye Yataş yatak alınır mı?

Bütçe
5.000 TL
6 kere Yataş'tan yatak aldım ben, yetkilisi şekli şemali normal gözükünce kullanın dedi yani öyle minimum X saat bekleyin demedi.
Yanlış söylemiş hocam onu kim dediyse. Araştırın isterseniz, vakumlanarak rulo halinde paketlenen yatakların yatılabilir hale gelmesi 2-3 gün sürer. Daha erken saatlerde şekil olarak düzelmiş olsa da yaylar yük kaldıracak duruma gelmemiş oluyorlar. Marka özelinde bir şey değil bu, tüm dünyada böyle.

Bahsi geçen markanın ucuz ve güvenilir olması için Yataş'ın yarısı kadar bir geçmişi ve yine yarısı kadar fiyat etiketi olması lazım.
Kusura bakmayın ama markaların güvenilirliği kaç yıllık geçmişleri oldukları ile belirlenmiyor. Fiyatına göre sundukları kaliteye göre ürün alıyoruz. "Risk" dediğiniz de sadece Hepsiburada üzerinde ürünlerinde toplamda 15-20 bin incelemesiyle ortalamada 4.5 yıldız olan, doğrudan fabrikadan gönderim yapan bir markadan ürün satın almak.

1 saat yeterli aldım yataştan. Standart bir süre koyup 24 saat 48 saat gibi şeyler söylüyorlar. 1 saatte açılıyor. Abartı.

1 saat yeterli aldım yataştan. Standart bir süre koyup 24 saat 48 saat gibi şeyler söylüyorlar. 1 saatte açılıyor. Abartı.
Hocam otur araştır istersen, açılması ile yatılabilir hale gelmesi, tam formuna ulaşması farklı şeyler.

Bu tarz yataklar 1-4 saat arasında %80-90 hacmine ulaşır.
Üzerinde yatmak için minimum 12-24 saat beklenmesi tavsiye edilir.
Tam formuna, sertliğine ulaşması da 48-72 saat sürer.

Saçmalık. Kaç tane yatak aldık. Her okuduğuna inanma.

1-3 saat içinde üzerinde sorunsuz yatabilirsiniz.

Ya sabır. Adama üreticilerin ilettiği bilgiyi veriyorum "her okuduğuna inanma" diye cevap geliyor.
Sen yat biraderim 1 saat sonra, elinden tutmuyorum ya.

Dostum sen boş mu kaldın o ibareleri belirttiklerini söyledik zaten. Anlamsız. 1 saatte hazır yataklar. Aynı formda majestat, dushesse, sonra bir majestat daha aldık. Ne olduğunu biliyoruz. Boşuna ahkam kesme burda.
Tamam dostum sen yat 1 saat sonra. Ben "6 yatak aldım yattım bir şey olmadı" diyen adam yerine fabrikanın, üreten adamın dediğini dinlemeyi tercih ederim. Birine bilgi verirken de "biri 6 yatak almış, 1 saat sonra yat dedi" diyemem kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…