5.099 TL'ye ASUS ROG Strix Scope II RX klavye alınır mı?

cancka

Becerikli
Yer
Ankara

%100 klavye arıyorum, eski tiplerden istemiyorum ama küçük olanları kullanamıyorum hoşuma gitmiyor, Mchose UT98 almıştım iade ettim, yukarıda linkini verdiğim klavye bu fiyata alınır mı, enter tuşu falan büyük istediğim gibi hem de red switchmiş çok ses çıkarmaz, ne dersiniz?

UT98'i neden iade ettiniz? 5.100 TL verilecek kadar iyi bir klavye değil SCOPE II RX. Fiyatını da hak etmiyor. ABS keycaps güldürdü.

Ne önerirsiniz hocam peki? UT98 küçük yazarken çok zorlanıyorum birde %100 değil prntscreen gibi tuşlar yok bana lazım oluyor onlar.

Yani ben hem günümü teknolojisine uysun istiyorum hem de görüntü olarak biraz eski tiplere yakın olsun istiyorum, 15 seneye yakındır X7 kullanıyordum.

Alınmaz bence, daha iyileri var yani. Manyetik olsun FPS oyuncusuysanız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu paraya da 5-6 sene öncenin teknolojisi olan klavye alınmaz.

Yıllar önce alıp kullanıp sattığım bir klavye hiçbir olayı yok. manyetik al

Arkadaşlar görüşlerinizi anlıyorum ama mesela alternatif önererek gelseniz daha faydalı olur gibi, mesela şunu alabilirsin deyip link bırakmak gibi.

Çok küçük klavye sevmiyorum dediğim gibi ve %100 olsun istiyorum.

%100 derken lütfen %98 falan olmasın, yeni yeni şeyler türemiş ben bayadır teknolojiden uzağım. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…