5.500 TL bütçeyle %65 kablosuz klavye önerisi

Bütçe
5.500 TL

https://wraithesports.com/products/...mD7ticeAoaAsgnEALw_wcB&variant=49525354692801 az önce birine denk geldim bunu kullanıyor sesi hoşuma gitti bilginiz var mı attığına bakacağım bu arada.

Evet kablolu kablolu tarafta olsa önerir misiniz acaba alsam mı diyorum. Benim masa 2M olacak en sağda kasa herkes çok güzel şekilde uzatıyor klavye kablosunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum ben ondan dolayı da istemiyorum genelde.

Firmware hakkında bilgim yok ama kaliteli bir modele benziyor.

Tekrardan kafam karıştı ya 8000Hz çok fark var mı alınmalı mı yani kablolu? Yoksa takma nut65 al mı gattmo crave 68'de iyi geldi bilmiyorum.

Manyetik olarak iyi bir model ama günlük kullanım olarak mekanik öneririm.

Yani oyun dışı geçirdiğiniz günlük zamanda mekanik öneririm. Manyetikler hissiyat olarak vasatlar.
hocam valla az sonra alacaktım aslında kararımı gözden geçirmemi sağlıyorsunuz ses konusunda beğendim aslında ben neden vasat ki

hocam valla az sonra alacaktım aslında kararımı gözden geçirmemi sağlıyorsunuz ses konusunda beğendim aslında ben neden vasat ki

Beğendiyseniz alabilirsiniz tabii. Ama mekanikler çok daha iyi hissiyat ve ses konusunda. Gene de ben kullanmayacağım siz kullanacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…