Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 12 Temmuz 2024 #11 Michael Scofield dedi: gamin.gent.tr sitesini daha önce kullanmadım kargo hızlı mı gelecek onun hakkında bir fikrim olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Aynı gün kargoluyorlar normalde. 16.00'dan sonra sonraki gün kargoluyorlar. Sizce Asus güvenilmeyecek bir firmayı kampanya satıcısı yapar mı hocam ?
Michael Scofield dedi: gamin.gent.tr sitesini daha önce kullanmadım kargo hızlı mı gelecek onun hakkında bir fikrim olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Aynı gün kargoluyorlar normalde. 16.00'dan sonra sonraki gün kargoluyorlar. Sizce Asus güvenilmeyecek bir firmayı kampanya satıcısı yapar mı hocam ?
KS KS Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 12 Temmuz 2024 #12 Smmmhunter dedi: Aynı gün kargoluyorlar normalde. 16.00'dan sonra sonraki gün kargoluyorlar. Sizce ASUS güvenilmeyecek bir firmayı kampanya satıcısı yapar mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ben güvenmiyorum demedim kargo hızlı mı geliyor bilmiyorum dedim teşekkürler.
Smmmhunter dedi: Aynı gün kargoluyorlar normalde. 16.00'dan sonra sonraki gün kargoluyorlar. Sizce ASUS güvenilmeyecek bir firmayı kampanya satıcısı yapar mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ben güvenmiyorum demedim kargo hızlı mı geliyor bilmiyorum dedim teşekkürler.