5.500 TL'ye saat önerisi

Makaleler
2
Yer
Mersin
Bu benim ilk saatim ve biraz daha farklı modeller önerirseniz sevinirim. Saatlerimin birbirine benzememesini istiyorum, çünkü koleksiyon yapmayı planlıyorum.

Son düzenleme:
Tek atış yapın. Koleksiyon olacaksa fossil listede olmamalı. Seiko, citizen, tissot vs. giriş seviyesi mekanik modelleri ile başlayabilirsiniz. Kendi fikrim bu şekilde.

Koleksiyondan kastım, birbirine benzemeyen tarzda saatler almak. Yani, ‘bugün hangi saati taksam?' diyebileceğim bir çeşitlilik oluşturmak istiyorum. Bahsettiğin markaların iyi olduğunu biliyorum, ancak fiyatları oldukça yüksek.

Koleksiyondan kastım, birbirine benzemeyen tarzda saatler almak. Yani, ‘bugün hangi saati taksam?' diyebileceğim bir çeşitlilik oluşturmak istiyorum. Bahsettiğin markaların iyi olduğunu biliyorum, ancak fiyatları oldukça yüksek.
Lorus bakabilirsin hocam en uygun mekanik saat markası tasarımlarda gayet şık.

İşe yaramayacak çeşitlilikten çok 1 tane model alıp uzun yıllar takmanızı öneririm. 20 yaşında bir Longines saatim var ve halen yeni alınmış gibi dakik ve güzel.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt