Steam 5 dolara oyun önerisi

Bütçe
5-6 USD

Vâveylâ

Başarılı
Yer
Kanada (10 Temmuz'a kadar)
İndirim varken üstüne de kısıtlamayı kaldırmak için 5-6 dolar arası oyun bakıyorum. Normalde Resident Evil 2 veya 3 alacaktım da kısa sürdüğü için vazgeçtim, daha büyük indirimi bekleyeceğim mecbur.

Şu an böyle yaptım, sevebileceğim oyunlar mı bilmiyorum ama 2014-2017 zamanı oynamadığım için pişman olduğum oyunlar olduğu kesin. Tomb Raider ile Crysis tarzı seviyorum daha çok. Belirtmeliyim ki oynamayı sevmiyorum, sadece hikâyesi için oynuyorum çünkü hiçbir oyunun oynayışı beni sarmadı.

Şu paketi al 1000+ garanti (seversen tabi):

Ayrıyeten orange box paketi satın alımı sayesinde TF2 premium oluyorsun. Oyun içi kasa veyahut kozmetik düşürüp, biriktirip satabilirsin.

Bunu görmüştüm çok öneriliyordu. Nasıl bir şey?

Roguelike türünde. Öldükçe başa sarıyor ama neredeyse sonsuz bir yenilemeye sahip oyun. Yani her seferinde her şey değişiyor sıfırlanıyor. Oldukça çeşitli bosslar, düşmanlar ve karakterler var. Topladığın item sayısı yüzleri geçer. Bayağı kaliteli bir yapım. Ayrıca 5 dolar bedava öyle söyleyeyim. Bu Full paket tüm eklentiler her şey var.

Ben Resident Evil serisini 1 yıl daha erteleyeceğim o zaman. Teşekkürler.
Resimlere baktım da önce YouTube'dan inceleyeyim.

Silksong...

Kesinlikle Metro serisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…