KS KS UmutSpec Çalışkan Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 64 Beğeniler 24 2 Aralık 2025 #11 xsharke dedi: Denediğinizi sandım eski konularınıza ne yazdılarsa hepsini eksiksiz yapın. Genişletmek için tıkla... Yapıldı ama imza toplayamam. Bölge bayisine 4 adet kayıt bıraktırdım sol'e fiber gelsin talebi vs de bıraktırdım.
xsharke dedi: Denediğinizi sandım eski konularınıza ne yazdılarsa hepsini eksiksiz yapın. Genişletmek için tıkla... Yapıldı ama imza toplayamam. Bölge bayisine 4 adet kayıt bıraktırdım sol'e fiber gelsin talebi vs de bıraktırdım.
Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 2 Aralık 2025 #12 UmutSpec dedi: Tüm binalara çekildi sanirsam tek ben ve komsum kaldık Genişletmek için tıkla... Ev müstakil ise fiber kolay kolay gelmiyor hocam. Müstakil evler hala DSL hatta mahkum durumda.
UmutSpec dedi: Tüm binalara çekildi sanirsam tek ben ve komsum kaldık Genişletmek için tıkla... Ev müstakil ise fiber kolay kolay gelmiyor hocam. Müstakil evler hala DSL hatta mahkum durumda.
KS KS UmutSpec Çalışkan Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 64 Beğeniler 24 2 Aralık 2025 #13 Emre.py dedi: Ev müstakil ise fiber kolay kolay gelmiyor hocam. Müstakil evler hala DSL hatta mahkum durumda. Genişletmek için tıkla... Apartman hocam. Müstakil ev var Yalova'da dsl'i bile cok gördüler hatta 5 metre ötedeki evde olmasına rağmen çekmediler 20 senedir.
Emre.py dedi: Ev müstakil ise fiber kolay kolay gelmiyor hocam. Müstakil evler hala DSL hatta mahkum durumda. Genişletmek için tıkla... Apartman hocam. Müstakil ev var Yalova'da dsl'i bile cok gördüler hatta 5 metre ötedeki evde olmasına rağmen çekmediler 20 senedir.