50.000-55.000 TL'ye okul ve oyun için gaming laptop önerisi

Bütçe
50.000-55.000 TL

8688

Uzman
İyi geceler herkese,

Öncelikle amacım üniversitede mühendislik programlarını kullanmak. Kullanırken bana zorluk çıkartmamalı. Ardından ara sıra oyun oynarım diyorum. Bu özellikleri baz aldığımızda en düzgün dizüstünü nasıl buluruz sorusuna cevap bulmak için bu konu açayım dedim.
Ayrıca ben bir laptop aldım fakat iade ettim, MSI Cyborg 15 A13VF 896XTR isimli bir modeldi.

Ne gibi oyunlar oynayacaksın?

Eğer native destekli oyunlar ise MacBook al. M2 Pro'lu 14"'ilk bulursun o paraya.

Şahsen önermem, kronik sorunlu ve bu modellerinde ekranları kötüydü sanırım. Üstüne koyabiliyorsanız attığım 5060 modeli alın. Hem işlemcisi hem de RAM fazlasıyla var, ekran kartı da iyi. Sizi hem okul hem de oyun için fazlasıyla götürür. @8688

Kronik seri alınmaz. HP, Lenovo, Monster gibi markalar bakmayın.
Monster'in macun değişimi ile manyak olan modelleri var. Genelleme yapmayın.

130-140W 97 derece gorenler vardı. Laptoplar için High-End cihaz değerleri bunlar.

GTA 5 r oynarım. Ben daha önce MacBook kullandım fakat Windows kadar aktif olamıyorum Mac işletim sisteminde. Gerçi Mac işletim sistemlerine Windows kurulabiliyor ama ben direkt MacBook sevmiyorum daha çok kalın notebookları seviyorum oyuncuların kullandığı türden.

Ustam o çok bütçemi aşıyor 55 max bütçem zaten daha fazlası için beklemem gerekir birkaç hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…