50.000 - 60.000 TL arası bütçelerde laptop tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muad Dib
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 52
  • Etiketler Etiketler
    laptop
Bütçe
50.000-60.000 TL

Muad Dib

Çalışkan
Arkadaşlar bir kardeşim takdir belgesi getirdiği için babası laptop almak istiyor. Şöyle 9-12 taksit yapıldığında 3.000 TL ile 5.000 TL arası ödeyebilir. Şu an öğrenci kampanyaları var. Kardeşimiz oyun, yazılım ve video edit için kullanabilir. Üniversite dönemine kadar 6-7 sene idare etsin. Önerilerinizi bekliyorum.

Taksit bedellerini ödeyebileceğiniz miktarlarla çarpınca 50-60 arası bir bütçe çıkıyor ortalama. Bu bütçelerde kullanım hedeflerinizi de karşılayacak en makul model bu olabilir: (55 görünüyor fakat kupon ile 50)

Peşin fiyatına 9 taksit imkanı mevcut.

Cihazın tam özellikleri burada:

Hocam baktım, gayet güzel fakat elimizde seçenek bulunması daha da iyi olacaktır, o yüzden 30-40 bandında bir ürün daha söyler misiniz?

Hocam baktım, gayet güzel fakat elimizde seçenek bulunması daha da iyi olacaktır, o yüzden 30-40 bandında bir ürün daha söyler misiniz?
40.000 TL bandında bu modele bakın, normalde 39-40 seviyelerinde fakat şu an iyi indirimde:

25 bantlarında ise:

Son olarak bir şey daha sorayım. Hiç Monster önermediniz var mı bir sebebi?
Sebebi çok. En büyük sebep aynı fiyat bandında daha kaliteli ürünlerin olması. Bunun dışında Monster'ın kullandığı ekran ve panel kalitesi, cihazın limitleri, ısınması ve soğutma performansı, yazılım sorunları gibi epey sorunu var. Özellikle sizin bütçeniz doğrutulsunda Monster Abra A5 ve A7 serileri mevcut. Hiç adını bile anmasanız daha iyi olur. Kafanız karışmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…