50.000-60.000 TL arası elektrikli scooter önerisi

Bütçe
50.000 - 60.000 TL
Yer
Yalova/Merkez
Merhaba arkadaşlar.
Şu an aktif olarak RKS RSI X Pro marka elektrikli bisiklet kullanıyorum. Gerek hızı gerek menzili bana artık yetersiz gelmeye başladı, 5000 km'ye dayandı. Şarjı 2 diş kalınca falan kapanıyor, artık sinir etmeye başladı beni; artık değiştirmek istiyorum. Ama elektrikli bisiklet yerine scooter almayı düşünüyorum, öncesinde Segway Ninebot E2 kullanıyordum.

İlk aldığım zamanlar güzeldi ama 20 km hız ve düşük menzil sebebiyle 1 yıl sonrasında bisiklete geçtim. Ama bisiklet sağ olsun, son 1 yılda balata olsun dişlisi zart zurt bana masraf çıkarmaya başladı. Ben de artık bisiklet almaktan vazgeçtim, elektrikli scooter'lara dönüş yapmaya karar verdim. Onvo MX03 düşünüyordum ama çok sorunlu bir cihaz olduğunu duydum. İstiyorum ki hızlı gitsin, menzili uzun olsun, yokuşu çıksın, bana yeterli. Onvo MX03 çok ilgimi çekiyor, alınabilirliği var mı sizce? Dendiği kadar sorunlu bir cihaz mı?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

60K vermeye hazırsan Segway Max G3 kesinlikle alınır. Geceleri Vatan Bilgisayar'da indirim oluyor. 58K'ye düştüğünü görmüştüm.

Daha düşük bir alternatif ZT3 Pro var ama ben aradaki fiyat farkına kesinlikle değeceğini düşünüyorum. Bu da 49k civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…