50.000-60.000 TL arası laptop önerisi

Bütçe
50.000-60.000 TL
Yer
Aydın
Merhaba, üniversite için laptop almayı planlıyorum. Şu an elimde GTX 1650'li Acer Nitro 5 var ama pek tatmin etmiyor oyunlarda. Bunu satıp yeni bir laptop almak istiyorum. Bütçede eğer değecek kadar fark varsa 60K+ esnetebilirim fiyatı. Dediğim fiyatlara önerilerinizi bekliyorum ama Hepsiburada veya Trendyol gibi yerlerden alamam; Vatan PC veya MediaMarkt gibi bu tarz kurumsal yerlerden almam gerek. Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim, iyi akşamlar.

Bahsettiğiniz yerler inanılmaz pahalı fiyata satıyorlar genelde.

Amazon olmaz mı?

65'e 70'e kadar esneyebilir hocam max. Online satış platformu olarak evet, Amazon sadece.
Attığım model iyi. Daha iyi pek alternatif yok zaten. Amazon zorunlu olunca katalog daha da daralıyor. Bu model iyidir. Soğutma olarak da kaliteli.

Tamam hocam, teşekkür ederim ilgilendiğin için. Yarın bir mağazada denerim, araştırayım. Bir hafta ona göre alırım muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne amaçla kullanılcak. Taşınılabilirlik vs. önemli mi? Ekran boyutu büyük/küçük?

İfadeler: Nop
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…