50.000-60.000 TL bütçe ile sistem önerisi

Bütçe
50-60 bin TL

FRAGX 69

Üstün
Bir arkadaşım için sistem toplayacağız, hazır veya toplama olabilir ama taksit imkanı olması önemli. NVIDIA ekran kartı olursa çok iyi olur; kendisi Bonus kart kullandığı için Bonus karta taksit yapılabilmesi çok önemli.

Hemen kızma @SHERLOCKED abisi, adam PC Build yapacak, yardımcı oluver.

7500F + 5060 Ti 8 GB rekabetçi de iş yapar, bu kartların 8'de kalmasının sebebi var. M-Force ile iyi gider. 23.000 TL bandında 9060 XT 16 GB modeli ve B650M-R sistem de olabilir. Kasa Enermax 700 W iyi olur. SSD 512 de kalabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@SHERLOCKED Hocam bana niye kızıyorsunuz? Arkadaşıma yardımcı olmak istiyorum sadece. Kendisi forumlarda vs. takılan birisi değil o yüzden de konuyu onun adına açıyorum.

İfadeler: X99
Herhangi bir parça değiştirmesine gerek var mı hocam, biraz daha versin şu parçayı değiştirsin gibisinden?

Yaptığım özelleştirme çıktı mı? Görselini yükleyin ya da yazın, yükseltmeye gerek yok.

Yaptığım özelleştirme çıktı mı? Görselini yükleyin ya da yazın, yükseltmeye gerek yok.

Sanırım ben fark etmemişim hocam, 60.000 TL olarak güncellendi şimdi.

Sistem böyle güzel, sadece anakartı B850M-K yapabilirsin, RAM'i değiştirmeyin, Patriot CL 30 RAM çok iyidir. CL36 modelleri kötü. Diğerleri ayarlı zaten.

Tamamdır, çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Atom Bilgisayar bildiğim kadarıyla güvenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…