50.000-60.000 TL sistem önerisi

Bütçe
50.000-60.000 TL

sinaninci

Uzman
Merhaba. Daha çok çizim için kullanacağım, 50-60 bin bandında masaüstü sistem bakıyorum. Hazır sistemlerden olursa daha iyi olur ama toplama PC de olabilir. Monitör klavye vs ile 70i çok geçmemem gerekiyor. Ekran kartı olarak 3070, 3070 S, 3070 Ti veya bütçe yeterse 3080 güzel olur. İşlemci olarak da minimum AMD veya Intel'in 7 serileri olsun diye düşünüyorum ama daha performanslı olacaksa, 5 serisi de olabilir. RAM olarak da 32 GB ideal diye düşünüyorum. Sıvı soğutma olsa iyi olur.

Kabaca belirttiğim bütçelerde sistem önerilerinde bulunursanız sevinirim.

Hocam neredeyse 5000 serisi çıkacak, 3000 serisi almanız saçma olur. Buyrun:
Aşağıdaki özelleştirmeleri yapın.

Monitör için:

Konuyu yazarken bir sürü sisteme baktığım için, dalgınlıktan 3000 serisi diye yazmışım. Zaten yazdığım modeller 4000 serisiydi sözde. Teşekkürler, inceleyeceğim.

İndirime giren bir klavye var. Çok fazla övülüyordu forumlarda. Bugün itibarıyla satın aldım kendisini de. Araştırmalarım sonucunda da size önerebilirim: DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch-HotSwap- PBT Tuş Takımı
Fare içinse: Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah

Klavye için dediğim gibi siz de araştırırsanız daha iyi olur fakat size attığım kasa ve monitör, bu bütçe için en iyi seçenek. Kampanyalı bir sistem gelmediği sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…