Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.388 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.736 28 Şubat 2026 #31 ynl dedi: Benim ileride IMEI atıp ömürlük kullanma hayalleri vardı. Allah belanı versin tensor. Şu an UN1ca kurulu A52s kullanıyorum. Custom ROM telefonu yeniden canlandırdı resmen. O zaman Custom ROM için OnePlus önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Pixel 9a/10a'nın sot süresi iyi. Hem ucuz parça kaybında daha az üzülürsünüz.
ynl dedi: Benim ileride IMEI atıp ömürlük kullanma hayalleri vardı. Allah belanı versin tensor. Şu an UN1ca kurulu A52s kullanıyorum. Custom ROM telefonu yeniden canlandırdı resmen. O zaman Custom ROM için OnePlus önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Pixel 9a/10a'nın sot süresi iyi. Hem ucuz parça kaybında daha az üzülürsünüz.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.451 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.774 Yer Karabük 6 Mart 2026 #32 23783 dedi: Merhaba. Custom ROM desteği olan (Özellikle LineageOS) ve bataryası uzun gidecek bir telefon önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Xiaomi Mi 15, custom rom açısından iyi bir cihaz.
23783 dedi: Merhaba. Custom ROM desteği olan (Özellikle LineageOS) ve bataryası uzun gidecek bir telefon önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Xiaomi Mi 15, custom rom açısından iyi bir cihaz.