En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu bütçede RTX 5060TI saçmalıktan başka bir şey değil. Zaten fiyatını haketmiyor. Bu yorumum yanlış anlaşılmasın, kişiye karşı değil genel topluluğa karşı yazdım.
Soğutucu 7500F için gereksiz. Böyle bir sistemi yakın zamanda tekrar güncellemenin bir mantığı olmadığı için Assassin King 120SE, Burst Assassin 120SE gibi bir soğutucu daha mantıklı olur.
Bu bütçede RTX 5060 Ti saçmalıktan başka bir şey değil. Zaten fiyatını hak etmiyor. Bu yorumum yanlış anlaşılmasın, kişiye karşı değil genel topluluğa karşı yazdım.
Soğutucu 7500F için gereksiz. Böyle bir sistemi yakın zamanda tekrar güncellemenin bir mantığı olmadığı için Assassin King 120SE, Burst Assassin 120SE gibi bir soğutucu daha mantıklı olur.
Ben yorumumu yaptım hocam 5070 de toplayabilirsiniz diye. Soğutucudan ve anakartı B650M-R yaparsak 5070 veya RX 9070 XT için bütçe çıkıyor. Sizin topladığınız sistem de iyimiş.
Hepinize teşekkürler ancak kredi kartları parçalara Max 3 taksit yapıyor ve ayda yaklaşık 20 bin ödemek benim için imkansız gibi bir şey hazır sistem önerileriniz var mı?
Hepinize teşekkürler ancak kartlar parçalara Max 3 taksit yapıyor ve ayda yaklaşık 20 bin ödemek benim için imkansız gibi bir şey hazır sistem önerileriniz var mı?
Hocam baktım ancak bu sistemde aynı şekilde aylık 20k ya geliyor her ay bir parça almaya kalksam sistemi kuramayacağım için çalışıp çalışmadığını bilemeyeceğim yine de hepinize teşekkürler.
Hocam konuyu tekrar açıyorum aklıma bir fikir geldi anakart işlemci ve RAM'i alsam ekran kartı kasa ve SSD aynı kalsa ilerleyen zamandada ekran kartı kasa ve M.2 alsam sizce olur mu çok fazla fark ödemiş olur muyum?