50.000 TL bütçe ile ısınmayan telefon önerisi

16787

Becerikli
Şu an kullandığım Exynos model S21 FE. Sosyal medyada falan ısınma çok olmuyor fakat Google kullanırken arada bir fazla ısındığı oluyor. Oyunlarda yaz kış fark etmeksizin aşırı ısınıyor. Batarya performansından memnunum. Telefonu ağır olmayan oyunlar ve sosyal medya için kullanacağım. Normalde katlanır telefon almaya karar vermiştim fakat katlanır yapısı nedeniyle ateş gibi ısındığını söyleyince vazgeçtim. Z flip 5 için söylenmişti bu durum.

S23 Ultra mı alsam diye düşündüm, o da artık eskimeye başladı gibi. Asıl kriter ısınmama olduğunu unutmayarak, oyunlarda üzmeyecek telefon önerebilir misiniz? En ağır oynadığım oyun Mobile Legends.

Kamera önemli değil. Samsung olursa iyi olur, iPhone hiç kullanmadım alışabilir miyim bilmiyorum. Bütçem de 50k falan, ne kadar aşağı o kadar iyi olur. Değecek bir fark olursa biraz bütçeye ekleme yapabilirim.

Hocam Irak'tan gelen Samsung telefonlarda genelde Snapdragon oluyor, S25 Ultra Snapdragon versiyonunu bulabilirseniz kacirmayin derim.

iPhone 16e düşünür müsün? iPhone'a tüm dünya alışkın, sen mi alışamayacaksın?

16e parasını hak etmiyor diyorlar ama normalde boyut olarak tam istediğim boyut ben de düşünmüştüm. Isınma durumu nasıl bilmiyorum.

Hocam Irak'tan gelen Samsung telefonlarda genelde Snapdragon oluyor, S25 Ultra Snapdragon versiyonunu bulabilirseniz kacirmayin derim.

Irak cihazları toplama oluyor diyorlar. Hem de kayıtmış, imeiymiş uğraşmak istemiyorum. S25 ultranın tasarımını da hiç beğenmedim, kalemi de bluetooth kaldırmışlar o da büyük bir eksi bence.

16e parasını hak etmiyor diyorlar ama normalde boyut olarak tam istediğim boyut ben de düşünmüştüm. Isınma durumu nasıl bilmiyorum.
Her telefon belli ölçüde ısınır ancak şu ana kadar 16e ile ilgili ısınma şikayeti görmedim. Kameranın önemli olmadığını kendin de söylemişsin zaten öyle olsa tek kameralı telefon önermezdim sana ama kriterlerine en uygun model 16e gibi geldi. Hem de en günceli.

Siz görmemişsiniz sanırım

Isınma konusu ile ilgili hangi telefonda bu kadar problem yasadiniz da Isınmasin diye ozellikle istiyorsunuz hocam?

16e 128 GB 39bin TL. Çok uygun geldi aslında. Şu anda 128 GB kullanıyorum hiçbir eksikliğini hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…