50.000 TL bütçe ile ısınmayan telefon önerisi

Fazla düşünmek istemiyorum, telefon işini hemen aradan çıkarayım diyorsan Iphone 16e ancak detaylıca araştırayım sürprizle karşılaşmayayım diyorsan yine Iphone 16e veya bir samsung s serisi. 16e'nin piyasadaki diğer telefonlardan tek noksan yanı 60hz bir ekran tazeleme hızına sahip olması.

Isınma konusu ile ilgili hangi telefonda bu kadar problem yasadiniz da Isınmasin diye ozellikle istiyorsunuz hocam?

S21 FE Exynos model en üstte de belirtmiştim.

İşte IPhone'ın en büyük eksisi bu ya. Bunu unutmuşum. Niye sıcak bakmadığımı şimdi hatırladım 60Hz olayı. 120Hz'den geçince büyük bir yavaşlık hissi hissederim gibi geliyor. Sırf 60Hz diye tablette bile Apple hiç bakmamıştım ya.

S21 FE Exynos model en üstte de belirtmiştim.

Hocam o zaten cok problemli bir telefon, akrabalarimdan birkaci o telefonu kullaniyor hicbiri memnun degil. Hem isinma konusunda hem batarya konusunda. Sizin almaniz gereken telefonlar + serisi veya Ultra serisi.

Hocam o zaten cok problemli bir telefon, akrabalarimdan birkaci o telefonu kullaniyor hicbiri memnun degil. Hem isinma konusunda hem batarya konusunda. Sizin almaniz gereken telefonlar + serisi veya Ultra serisi.

Boyut olarak çok büyük istemiyorum ama köşeli tasarımlar hoşuma gitmeye başladı ultralara yakınlaştım.

Eski sürüm OS varsa bu sorunlar normaldir. Güncel OS'da bu sorun yok. Ayrıyetten kendi attığın linki okumamışsın ki. Bak adam ne demiş:

"It updated, transferred everything from the cloud, and has worked flawlessly without any overheating issues."

Türkçesi:
"Güncellendi, her şeyi buluttan aktardı ve herhangi bir ısınma sorunu olmadan kusursuz bir şekilde çalıştı."

Telefon bulut yedeklemesi yapıyorken ısınması normaldir ancak her şey olağan akışına döndüğü an bu sorun ortadan kalkar.

S25+ size uygun.

Boyut olarak çok büyük istemiyorum ama köşeli tasarımlar hoşuma gitmeye başladı ultralara yakınlaştım.

Hocam benim size tavsiyem yurt dışı 16 Pro veya 15 Pro almaniz. Şu anda kullanmaya baslasaniz zaten 2026'nin 8. ayina kadar kullanabiliyorsunuz 1 telefonu. Zamani geldiginde 1 yurt dışı telefon daha alirsiniz donusumlu olarak sonsuza kadar gidiyor. Ben 3.5 senedir 2 tane yurt dışı telefonu donusumlu olarak kullanıyorum, burada 1 telefon parasina 2 telefonum oldu . Yurtdisina gidince de satiyorum yenisiyle degistiriyorum cuzi bir miktarla.

Belki S25 olabilir ama bataryası küçük. Telefonda küçük.

Bütçe çıkarsa Ultra daha iyi ama bence en az S24 Ultra bakılmalı.

16e 128 GB 39bin TL. Çok uygun geldi aslında. Şu anda 128 GB kullanıyorum hiçbir eksikliğini hissetmiyorum.
Bence de uygun...

Diğer arkadaşlar da önerilerini yapsınlar. Sen bir düşün, kararını ver. iPhone'larla ilgili sormak istediğin her şey için beni etiketleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…