50.000 TL bütçe ile ısınmayan telefon önerisi

Bence de uygun...

Diğer arkadaşlar da önerilerini yapsınlar. Sen bir düşün, kararını ver. iPhone'larla ilgili sormak istediğin her şey için beni etiketleyebilirsin.
16e yurt dışında çok çok mantıklı. Ama ülkemizde normal değeri 15 bin TL olan telefona vermek mantıklı gelmiyor. Apple ne zaman ülkemize özel fiyatlandırma yapar o zaman mantıklı.

Pardon hocam düşündürücü atıcaktım.

16e yurt dışında çok çok mantıklı. Ama ülkemizde normal değeri 15 bin TL olan telefona vermek mantıklı gelmiyor. Apple ne zaman ülkemize özel fiyatlandırma yapar o zaman mantıklı.
Ben iPhone 16e'nin değerinin 15bin TL olması gerektiğini düşünmüyorum. 16e'yi fazla hafife alıyorsunuz.

Arkadaşlar katlanır telefon sizce nasıl olur yeni modellerde de ısınma durumu oluyor mudur acaba? Ya da yeni çıkaacak olan flip FE modelini falan da düşünebilirim ama o da Exynos 2400 ile gelecekmiş muhtemelen o da çok ısınır

Katlanabilir telefona kesinlikle bulaşma... 5-6 ay içinde menteşe kararmaları, menteşe izleri yaşarsan elinde patlar telefon. Hiç tavsiye etmiyorum.

Flip FE belki biraz daha dayanıksız olabilir sonuçta ucuz olması için malzemeden kısılıyor.

Düz flip bile 3-4 seneye iz çıkarıyor.

Flip FE belki biraz daha dayanıksız olabilir sonuçta ucuz olması için malzemeden kısılıyor.

Düz flip bile 3-4 seneye iz çıkarıyor.

16e 60Hz olmasaydı kesinlikle onu alırdım ama şu an çok kararsız kaldım. En iyisi katlanır almamak o zaman.

16e 60Hz olmasaydı kesinlikle onu alırdım ama şu an çok kararsız kaldım. En iyisi katlanır almamak o zaman.
Normal şartlarda 16e’nin rakibi S24FE. Bu cihazı S25 ile karşılaştırmak çok saçma.

Ben iPhone 16e'nin değerinin 15bin TL olması gerektiğini düşünmüyorum. 16e'yi fazla hafife alıyorsunuz.
Yurt dışında bu civarlarda. 23 bin diyecektim.

Eski SE ile karıştırdım fiyatı.

2. el 15 pro bak 55.000 civarlarına temiz bulabilirsin.
Yukarıda tüm önerilen telefonlardan daha iyi bir seçenek, 2. elde fiyatını korur istediğin zaman güzel fiyata okutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…