50.000 TL bütçe ile ısınmayan telefon önerisi

16e 60Hz olmasaydı kesinlikle onu alırdım ama şu an çok kararsız kaldım. En iyisi katlanır almamak o zaman.
60 Hz bir iPhone’da çok sorun olmuyor diyeceğim ancak burada dislike’lara boğulacağım, biliyorum. Bunu görmeden anlaman mümkün değil. Bir mağazada telefonu eline al lütfen…

60 Hz bir iPhone'da çok sorun olmuyor diyeceğim ancak burada dislike'lara boğulacağım, biliyorum. Bunu görmeden anlaman mümkün değil. Bir mağazada telefonu eline al lütfen…

Yo haklisiniz, Android 120Hz i iPhone 60Hz ine denk geliyor ciddi manada. S23 Ultra ile iPhone 14'u yan yana karsilastirma firsatim oldu, tabii yan yana olunca fark hissediliyor ama gunluk kullanimda o kadar fazla bir fark yok.

Yo haklisiniz, Android 120Hz i iPhone 60Hz ine denk geliyor ciddi manada. S23 Ultra ile iPhone 14'u yan yana karsilastirma firsatim oldu, tabii yan yana olunca fark hissediliyor ama gunluk kullanimda o kadar fazla bir fark yok.
Teşekkür ederim. Deneyim rakamlardan farklı oluyor.

60 Hz bir iPhone’da çok sorun olmuyor diyeceğim ancak burada dislike’lara boğulacağım, biliyorum. Bunu görmeden anlaman mümkün değil. Bir mağazada telefonu eline al lütfen…
Evet bu konu da kesinlikle haklısınız. 60 hz belli olmuyor bile. Deneyimlerime göre söylüyorum özelliklere göre değil. Ama OneUI 7 ile de belli olmuyor. Sonuçta bu bir teknoloji, yazılım değil.

O nasıl bir cümle ya? iPhone'un 60Hz'i 60 kere yenilemiyor mu? Bu tamamen ekran kalitesiyle ve animasyonlarla alakalı. Üst kalite 120Hz ile karşılaştırsan zaten farkı anlarsın. Infinix'in Reeder'ın veya Xiaomi'nin giriş seviye 120Hz'ine göre tabii daha rahat hissettirir çünkü animasyonlar daha akıcı ve ekran kalitesi daha iyi.

16e ama S24FE rakibi. Burada küçük bir segment farkı var. Bu yüzden 16e alınmasın diyorum. Yoksa Apple Intelligence gibi çok güzel özellikleri var. Ve bunlar 15’te bile yok.

Hocam S23 Ultra ile karsilastirdigimi soyledim, boru degil.

iPhone'un 120Hz'i ile yine iPhone'un 60Hz'ini karşılaştırınca zaten asıl fark ortaya çıkıyor diyebilirim.

Hocam S23 Ultra ile karsilastirdigimi soyledim, boru degil.
Elbette boru değil, bunun sebebi animasyonlar. Adamlar ona göre optimize ediyor. Zaten S23 Ultra'nın 120Hz'i ile iPhone 14'ün 60 Hz'ini birebir yan yana kıyaslayınca fark olduğunu yazmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…