IOS'un animasyonları iyi ama 60 Hz bir yere kadar belli ediyor kendini. Açıkçası bu konunun tartısılma sebebi 50 60 bin TL'lik cihazlarda 60 Hz olması.
Apple'ın 60hzi belki çok göze batmıyor olabilir ama oyunlarda da en fazla 60FPS görebiliyorsun. Oyunda da daha yüksek FPS şansın düşüyor. Günlük kullanımda çok fark edilmese bile oyunda hissedilir diye düşünüyorum.
Katılıyorum ve anlıyorum ama böyle yapmışlar, ne yapalım… bu konuda daha fazla diretmeyecekler gibi duruyor sonraki modellerde umarım ki. Sonuç olarak pek çok insan batarya tasarrufu için bile ekranını 60 Hz'e çekiyor ama keşke 120 olsaydı da 60'a çekebilme seçeneğimiz olsaydı baz modellerde, o da bir şeydir. Ama Apple'ın bazı konularda inadı var, bu ekran yenileme hızı konusu da o inatlaşmalardan biri oldu.
Apple hep böyle oldu zaten. Bir teknolojiyi telefon serilerine getirmeleri çok uzun sürüyor. Özellikle sadece Pro'da olan özelliği baz modellere gelmeside uzun sürüyor. Yeni teknolojiyi hemen getirseler şaşarım.
Apple hep böyle oldu zaten. Bir teknolojiyi telefon serilerine getirmeleri çok uzun sürüyor. Özellikle sadece Pro'da olan özelliği baz modellere gelmeside uzun sürüyor. Yeni teknolojiyi hemen getirseler şaşarım.
Evet belki de böyle oluyor gerçekten. Asla planın dışına çıkmıyorlar. Belki de başarılarını bu tutumlarına bağlıyorlar ve bu kuralı asla esnetmiyorlar.
Apple'ın 60hzi belki çok göze batmıyor olabilir ama oyunlarda da en fazla 60FPS görebiliyorsun. Oyunda da daha yüksek FPS şansın düşüyor. Günlük kullanımda çok fark edilmese bile oyunda hissedilir diye düşünüyorum.
Herhangi planlı ilerleme yaptıklarını şahsen düşünmüyorum. Genel olarak Apple belli bir yıldan sonra hep böyleydi. OLED ekran, 120 Hz, Type-C, lityum pil vs. yani Apple yeni teknolojileri hemen getirmiyor. Yeni teknolojiyi telefonlarına koyması uzun sürüyor.