Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.812 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.507 9 Haziran 2025 #71 16787 dedi: Anladım. Bir baktım da kamera tasarımı hiç hoşuma gitmedi. Honor'u eledim şimdiden. 16e boyut ve güncellik olarak en içime sinen fakat 60Hz özellikle oyunlarda nasıl olur onu bilemediğimden içimdeki şüphe gitmiyor. Genişletmek için tıkla... S25 bakabilirsiniz. Onun boyutuna yakın S22 kullanıyorum cidden baz serileri boyut konusunda gayet iyi. Ama batarya ve daha büyük ekran istiyorsan ve oyunlarda daha kötü performans önemli değilse S24+ bakabilirsin.
16787 dedi: Anladım. Bir baktım da kamera tasarımı hiç hoşuma gitmedi. Honor'u eledim şimdiden. 16e boyut ve güncellik olarak en içime sinen fakat 60Hz özellikle oyunlarda nasıl olur onu bilemediğimden içimdeki şüphe gitmiyor. Genişletmek için tıkla... S25 bakabilirsiniz. Onun boyutuna yakın S22 kullanıyorum cidden baz serileri boyut konusunda gayet iyi. Ama batarya ve daha büyük ekran istiyorsan ve oyunlarda daha kötü performans önemli değilse S24+ bakabilirsin.
Wartz Üstün Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.129 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.913 9 Haziran 2025 #72 Elma ısıran dedi: iPhone 16e düşünür müsün? iPhone'a tüm dünya alışkın, sen mi alışamayacaksın? Genişletmek için tıkla... Yo ben alışkın falan değilim.
Elma ısıran dedi: iPhone 16e düşünür müsün? iPhone'a tüm dünya alışkın, sen mi alışamayacaksın? Genişletmek için tıkla... Yo ben alışkın falan değilim.
N nigelhayes Uzman Katılım 28 Nisan 2025 Mesajlar 90 Beğeniler 36 10 Haziran 2025 #73 Wartz dedi: Yo ben alışkın falan değilim. Genişletmek için tıkla... Sen alma kardeş o zaman.