Bu bütçede alabileceğim en fiyat/performans sistem ne olurdu? Gravix 5A sisteme baktım GameGaraj'dan fakat parçaların uzun ömürlü olduğunu düşünmüyorum. Başka ne sistem önerebilirsiniz?
İşlemci AMD R5 9600X veya R7 9700X düşünüyorum, FPS oyunları oynayacağım için önemli. Ayrıca RAM'in 32 GB olması gerekiyor ve SSD DRAM'li olursa çok iyi olur.
Bu bütçede alabileceğim en fiyat/performans sistem ne olurdu? Gravix 5A sisteme baktım GameGaraj'dan fakat parçaların uzun ömürlü olduğunu düşünmüyorum. Başka ne sistem önerebilirsiniz?
İşlemci AMD R5 9600X veya R7 9700X düşünüyorum, FPS oyunları oynayacağım için önemli. Ayrıca RAM'in 32 GB olması gerekiyor ve SSD DRAM'li olursa çok iyi olur.
Yani dediğim gibi bileşenlerin markasını ilk defa duyuyorum az daha bilindik markalar olsa alabilirdim. Sorun yaşayacağımı düşünüyorum o markalar ile. 50 bin lira para vereceğim neden no-name sıvı soğutma alıp riske gireyim ki.
Yani dediğim gibi bileşenlerin markasını ilk defa duyuyorum az daha bilindik markalar olsa alabilirdim. Sorun yaşayacağımı düşünüyorum o markalar ile. 50 bin lira para vereceğim neden no-name sıvı soğutma alıp riske gireyim ki.
Bu ne hocam dediğini duyar gibiyim dostum haklısın, bu BIOSTAR anakarttan uzak dur demek için attığım bir link ekran kartını dikkate almadım özelliştirme yapılır ucuza kaliteli sistem bulunur. BIOSTAR anakartlı iş yerime günlük kullanım için sistem aldım elemanlar kullansın diyerek: 6 ay içerisinde sıfır sisteme 6-7 defa format atmak zorunda kaldık BIOS zaten ayar tutmuyor onu belirteyim.
Yaşamazsın emin ol fiyatına göre hepsi çok iyi markalar PSU zaten sektörün en büyüklerinden anakart ASUS ve MSI'ın gölgesinde kalıyor ama gayet kaliteli RAM ve SSD de zaten özelliklerine bakmalısın markadan markaya çok bir şey değişmiyor.