50.000 TL bütçe ile RTX 4060 ve 100W destekli oyun laptopu tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Canoktun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 366
  • Etiketler Etiketler
    laptop
Bütçe
50.000 TL
Makaleler
1
Selamlar, en azından 4060’lı ve saçma sapan watt kısıtlaması olmayan, oyuna yönelik bir cihaz arıyorum. Victus’ları malum hall sensor yüzünden eledim, sanırım hepsinde var. MSI’larda watt kısıtlaması ve LOQ’larda da anakart yakma sorunu gördüm. Ancak forumda 15XXX10 kodlu LOQ’larda anakart yakma sorunu olmadığına dair bazı şeyler gördüm. Asus ve Acer tarafında pek araştırma yapmadım. 50 bin üstüne çıkamam ama Kasım indirimlerini bekleyebilirim. Eğer gerçekten anakart sorunu çözüldüyse, linkini verdiğim cihaz 4060 ve 100W olduğu için içime sindi gibi. GameGaraj’ın çok önerildiğini gördüm ama tam içime sinmiyor. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart komple değişti yeni LOQ'larda ama bence kumar oynamaya değmez. X5T-5050 bakabilirsiniz. İstemezseniz söyleyin ama bu bütçede adamakıllı istediğiniz bir model yok gibi bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle teşekkürler, genelde prize takılı kullanacağım o yüzden battery drainin çok sorun olmaz gibi geliyor. Ne olur ne olmaz diye alternatif de arıyorum ama Game Garaj dışında alternatif yok sanırım. 11 Kasım’ı bekleyeceğim almak için. İndirimle 55 bin civarı fiyatlarda önerebileceğiniz model olur mu?

Benim bir onerim yok. Ya attigin LOQ modeli al. Ya da Game Garaj. Hangisi sana daha cok guven veriyorsa onu almani oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…