Selamlar, en azından 4060’lı ve saçma sapan watt kısıtlaması olmayan, oyuna yönelik bir cihaz arıyorum. Victus’ları malum hall sensor yüzünden eledim, sanırım hepsinde var. MSI’larda watt kısıtlaması ve LOQ’larda da anakart yakma sorunu gördüm. Ancak forumda 15XXX10 kodlu LOQ’larda anakart yakma sorunu olmadığına dair bazı şeyler gördüm. Asus ve Acer tarafında pek araştırma yapmadım. 50 bin üstüne çıkamam ama Kasım indirimlerini bekleyebilirim. Eğer gerçekten anakart sorunu çözüldüyse, linkini verdiğim cihaz 4060 ve 100W olduğu için içime sindi gibi. GameGaraj’ın çok önerildiğini gördüm ama tam içime sinmiyor. Şimdiden teşekkürler.
Anakart komple değişti yeni LOQ'larda ama bence kumar oynamaya değmez. X5T-5050 bakabilirsiniz. İstemezseniz söyleyin ama bu bütçede adamakıllı istediğiniz bir model yok gibi bir şey.
Attigin LOQ disinda piyasada duzgun laptop yok butcene gore Game Garaj istemiyormussun. Fakat anakart sorunu devam ediyor mu etmiyor mu belli degil. Ayrica Battery Drain sorunu var.
Öncelikle teşekkürler, genelde prize takılı kullanacağım o yüzden battery drainin çok sorun olmaz gibi geliyor. Ne olur ne olmaz diye alternatif de arıyorum ama Game Garaj dışında alternatif yok sanırım. 11 Kasım’ı bekleyeceğim almak için. İndirimle 55 bin civarı fiyatlarda önerebileceğiniz model olur mu?
Öncelikle teşekkürler, genelde prize takılı kullanacağım o yüzden battery drainin çok sorun olmaz gibi geliyor. Ne olur ne olmaz diye alternatif de arıyorum ama Game Garaj dışında alternatif yok sanırım. 11 Kasım’ı bekleyeceğim almak için. İndirimle 55 bin civarı fiyatlarda önerebileceğiniz model olur mu?