Merhaba, iyi günler herkese. Telefon değiştirmek istiyorum ve bütçem 50 bin TL kadar.
Benim için ekran ve işlemci önemli çünkü Minecraft Java ve yerel yapay zeka çalıştırmak istiyorum. Galaxy S25 Edge cazip geldi bana, siz ne önerirsiniz?
Merhaba, iyi günler herkese. Telefon değiştirmek istiyorum ve bütçem 50 bin TL kadar.
Benim için ekran ve işlemci önemli çünkü Minecraft Java ve yerel yapay zekâ çalıştırmak istiyorum. Galaxy S25 Edge cazip geldi bana, siz ne önerirsiniz?
S25 Edge'in paneli gayet iyi. Hatta duz S25'ten daha iyi. Cipseti anlatmaya gerek yok zaten. Flagship Snapdragon yongaya sahip. Sadece batarya handikapi mevcut.
S25 Edge'in paneli gayet iyi. Hatta duz S25'ten daha iyi. Cipseti anlatmaya gerek yok zaten. Flagship Snapdragon yongaya sahip. Sadece batarya handikapi mevcut.
Bence Mi 17T Pro'ya bakmalisin. Ekran bit derinligi olarak ve MTK 9500'e sahip. Bana kalirsa Edge'in sahip oldugu Snapdragon islemciden daha tercih edilesi.
Hmm bu bütçede hem kamera hem işlemci, bataryası falan iyi olsun diyorsan bu mümkün değil.
Kamera ve UI'dan ödün verirsen bu iyi seçenek.
Genel çipi ekranı başarılı.