50.000 TL bütçede Galaxy S25 Edge alınır mı?

Bütçe
50.000 TL
Bence mi 17t Pro'ya bakmalisin. Ekran bit derinligi olarak ve MTK 9500'e sahip. Bana kalirsa Edge'in sahip oldugu Snapdragon islemciden daha tercih edilesi.

Yok ya. Emulasyon yapacak Java için Snapdragon daha uygun.

X8 Pro Max'te bakilabilir maksimum batarya verimliligi icin.

Evet ama MTK olduğundan bakmadım. Snapdragon daha mantıklı o açıdan.

Yok ya. Emulasyon yapacak Java için Snapdragon daha uygun.
Dogru ancak yine de 9500, duz 8 Elite'den daha iyi sonuclar veriyor. Fark mevcut baktigim kadariyla. Rakip degiller daha dogrusu. Ben yeni olani tercih ederdim. Tabii mimari olarak Snapdragon, MTK'dan daha verimli yapay zeka ve Java icin.

Ben almazdım, ince yapısından dolayı sınma yapar. Umurumda değil diyorsan, alınır. Donanım iyi, S25 alabilirsin Edge yerine.

Dogru ancak yine de 9500, duz 8 Elite'den daha iyi sonuclar veriyor. Fark mevcut baktigim kadariyla. Rakip degiller daha dogrusu. Ben yeni olani tercih ederdim. Tabii mimari olarak Snapdragon, MTK'den daha verimli yapay zekâ ve Java icin.

Doğal olarak 9500 daha iyi olması lazım.
Ancak yaptığı kullanımda Snapdragon daha uygun. Ondan dolayı F8 Pro önerdim. Onun açısından daha uygun.

Ben almazdım ince yapısından dolayı sınma yapar umurumda değil diyorsan alınır donanım iyi S25 alabilirsin Edge yerine.

S25'ten daha iyi Edge. Batarya da olsun vs S25 alınmaz Edge varken.

Ben almazdım, ince yapısından dolayı sınma yapar. Umurumda değil diyorsan, alınır. Donanım iyi, S25 alabilirsin Edge yerine.
Hocam duz s25 e gore s25 edge in vapor chamber ı %10 daha buyuk pil arasinda 100 mah fark var.

Dogru ancak yine de 9500, duz 8 Elite'den daha iyi sonuclar veriyor. Fark mevcut baktigim kadariyla. Rakip degiller daha dogrusu. Ben yeni olani tercih ederdim. Tabii mimari olarak Snapdragon, MTK'dan daha verimli yapay zeka ve Java icin.
Hocam mtk islemcoleri vulkan desteklemediginden dolayi emulasyonda bi tik kotu kaliyor.

Hocam duz s25 e gore s25 edge in vapor chamber ı %10 daha buyuk pil arasinda 100 mah fark var.

Hocam mtk islemcileri vulkan desteklemediginden dolayi emulasyonda bi tik kotu kaliyor.
Evet ama o dedigin islemciler daha cok giris seviyede kotu kaliyor. Vivo X serisi veya Xiaomi T Pro serisinde kullanilan islemciler sorun yasatmaz.

Evet ama o dedigin islemciler daha cok giris seviyede kotu kaliyor. Vivo X serisi veya Xiaomi T Pro serisinde kullanilan islemciler sorun yasatmaz.
tamamdır hocam mi serisinede bakacağım ama işin sonu ekosisteme kalıcak gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…