Haklısınız hocam, beklerim; onda sıkıntı yok da ne zaman indirim geleceğini pek kestiremiyorum. Bazen bir anda indirim yapabiliyorlar. Benim de LOQ modellere pek güvenim yok açıkçası. İnternette "Artık yanma problemi yok." falan diyorlar ama olmayacağının garantisi de yok sonuçta. Tamam, malzeme kalitesi iyi olabilir; Lenovo bildiğim kadarıyla kalitesiz kasa kullanan bir marka değil. Ancak LOQ, Hindistan üretimi bir cihaz ve AMD modellerinde bile yanma problemleri yaşandığını gördüm. İnternette "AMD modeller yanmıyor." diyenler vardı ama cihazının anakartı yanan birçok kullanıcıya da denk geldim.
Aslında hocam, bana ilk başta GameGaraj'ın Tongfang kasa kullanan Slayer modellerini önermişlerdi. Ancak ürün, Hepsiburada'da bir anda 48.999 TL'den 54.999 TL'ye çıktı. Doğrusu bu kadar büyük bir zam beklemiyordum. Aynı şekilde, kimsenin yüzüne pek bakmadığı, yine fason ürün satan Monster da 49.999 TL'den 57.999 TL'ye yükseldi.
Demek istediğim, ben beklerim; ancak gidip TUF modelleri de bu şekilde zamlanırsa mecburen LOQ veya Nitro modellerine yönelmek zorunda kalacağım. Nitro modellerinde de fan çıkışı ekranın altında bulunuyor ve bazı kullanıcılar ekranın zamanla sarardığını raporlamış.
Evet hocam, önerdiği cihaz kadar anlatımı da absürt geldi bana. Excalibur öneriyor ama bir anlatışı var, sanki Tofaş'ı Ferrari gibi anlatıyor. Ben de diyorum ki Excalibur cihazlar Clevo kasa kullanıyor ve bu kasalar bazen normalin oldukça üzerinde sıcaklıklara çıkabiliyor. Bana gelip "Her cihaz ısınır." diyerek almaya ikna etmeye çalışıyor.
Bu olayı zaten MediaMarkt'ta da yaşamıştım. Ben yine de her gün önerdiğiniz cihazı kontrol edeyim; belki indirime girer. 51 bin TL civarında bile olsa benim için yeterli, o bütçelere çıkabilirim. 51-52 bin TL bandına kadar zorlayabilirim. Çok teşekkür ederim.