50.000 TL bütçede iPhone 14 Pro nasıl alınır?

Hocam 50K değil de 40K bütçeyle evet alınabilir telefon 14 pro veya 14 pro max. Tavsiye ederim kesinlikle. 50k bütçeyle daha iyi telefonlara bakılabilir.

Hocam 50K değil de 40K bütçeyle evet alınabilir telefon 14 pro veya 14 pro max. Tavsiye ederim kesinlikle. 50k bütçeyle daha iyi telefonlara bakılabilir.
40.000 TL bile telefon için bana çok geliyorken 50.000 TL söz konusu bile değil. Nasıl ve nereden alacağımı bilmiyorum.

Kamera performansları diğer tüm markalara kıyasla daha iyi
Bunu kim soylediyse seni kandirmis. iPhone'larin en gelismis kamera sensorleri 1/1.3" inc boyutunda. Çin'li rakipleri 1/1", 1/1.28" inc boyutlarinda daha iyi fotograflar cekiyor. Kamera olarak yalnizca selfie kamerasi basarili Apple'in Android markalara kiyasla. Kamera senin icin onemliyse ve ikinci el olmasi sorun degilse Mi 14 Ultra veya 15 Ultra bakmani oneririm.

telefonun popüler olmasından dolayı denemek istiyorum.
Burada bize bir sey demek dusmez. Ancak telefon dedigimiz zimbirtiya fazla anlam yuklememek lazim. Ki sonrasinda hayal kirikligi yasanmasin.

Hocam bunu birisi kulağıma yaklaşıp"iPhone kamerası daha iyi" demedi herhalde, yapılan testlere baktığımda iPhone diğer markalara kıyasla kamera performansı daha iyi duruyor.

Fazla anlamdan kastınız nedir?

50 bine 14 Pro almak kötü bir yönelim olur.
30-40 bandını konuşursak A57 ve S25 FE en iyi tercih olur, 50 bin civarını konuşursak S25 ve 17e düşünülebilir.

Hocam bunu birisi kulağıma yaklaşıp"iPhone kamerası daha iyi" demedi herhalde, yapılan testlere baktığımda iPhone diğer markalara kıyasla kamera performansı daha iyi duruyor.
Kamera sensor boyutu ne kadar buyukse ve islemcinin ISP performansi ne kadar gelismisse bir telefonun kamera performansi o kadar iyidir. Ek olarak sosyal medya performansini kastediyorsan bu konuda Apple iyi. Daha temiz yukleniyor fotograflar. Ancak kamera icin alinacak cihazlar degil iPhone'lar. Daha cok ekosistem ve kullanim kolayligi acisindan tercih edilebilir.
Fazla anlamdan kastınız nedir?
Paranin hakkini vermiyor iPhone'lar. Fazlasiyla overpriced urunler. İnsani dusunduruyor fiyatlari. Ekonomik sebeplerle elini tasin altina koymak gerekiyor. Bir telefon icin degmez.

Hocam herkes iPhone'u gömüyor fakat herkesij elinde iPhone var, işletim sistemi daha iyi gibi yorumlarda bulunuyorlar. Ben normalde Yurtdışı Poco X8 Pro Max veya F8 Pro düşünüyordum fakat bir iPhone alıp kullansam mı diye de düşündüm.

Elinde gorduklerin sorgusuz sualsiz iPhone alanlar cunku. Yurt disinda iPhone'un pazar payi o kadar buyuk degil.

Ayrica Poco copune para verilmez.

Bu arada iPhone 14 Pro'nun adamakilli sogutma sistemi bile olmadigi icin sicaklik performansi kotu, onu da belirteyim.
Hocam şimdi 40 derece bir de 70 derece var. Elde hissettiricek kadar bir sıcaklık performansı olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…