pwleredal Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 850 Çözümler 3 Beğeniler 518 20 Temmuz 2024 #11 HayattYordu dedi: Yükseltiliyor ama 1 tane SSD kanalı olduğu için eski diski boşa çekmen gerekiyor. Bir de 50k verdiğin PC de sonradan masraf çıkartmak bana biraz mantıksız geldi. Genişletmek için tıkla... Bu yanlış bilgi nereden geldi? 40. saniyeye kadar gel, sonra bir bak bakalım ikinci slot var mıymış yokmuymuş.
HayattYordu dedi: Yükseltiliyor ama 1 tane SSD kanalı olduğu için eski diski boşa çekmen gerekiyor. Bir de 50k verdiğin PC de sonradan masraf çıkartmak bana biraz mantıksız geldi. Genişletmek için tıkla... Bu yanlış bilgi nereden geldi? 40. saniyeye kadar gel, sonra bir bak bakalım ikinci slot var mıymış yokmuymuş.
H HayattYordu Uzman Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 247 Beğeniler 104 20 Temmuz 2024 #12 pwleredal dedi: Bu yanlış bilgi nereden geldi? 40. saniyeye kadar gel, sonra bir bak bakalım ikinci slot var mıymış yokmuymuş. Genişletmek için tıkla... HP Victus kullanıyorum ve benim bilgisayarımda 1 tane SSD bulunuyor.
pwleredal dedi: Bu yanlış bilgi nereden geldi? 40. saniyeye kadar gel, sonra bir bak bakalım ikinci slot var mıymış yokmuymuş. Genişletmek için tıkla... HP Victus kullanıyorum ve benim bilgisayarımda 1 tane SSD bulunuyor.
pwleredal Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 850 Çözümler 3 Beğeniler 518 20 Temmuz 2024 #13 HayattYordu dedi: HP Victus kullanıyorum ve benim bilgisayarımda 1 tane SSD bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Konumuz HP Victus değil, Acer Nitro 16.
HayattYordu dedi: HP Victus kullanıyorum ve benim bilgisayarımda 1 tane SSD bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Konumuz HP Victus değil, Acer Nitro 16.
H HayattYordu Uzman Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 247 Beğeniler 104 21 Temmuz 2024 #14 pwleredal dedi: Konumuz HP Victus değil, Acer Nitro 16. Genişletmek için tıkla... Tamam.