@Xbox 360E@23783@talongod@kompetankedi hocam? Bu alınır düzeyde mi? RTX 5070 çok güzel diye duydum ama Techolay YouTube kanalında LOQ ile ilgili bir video görmüş kuzenim, hiç bilgim yok. Sizce nasıl? İşlemcisi Intel.
@Xbox 360E@23783@talongod@kompetankedi hocam? Bu alınır düzeyde mi? RTX 5070 çok güzel diye duydum ama Techolay YouTube kanalında LOQ ile ilgili bir video görmüş kuzenim, hiç bilgim yok. Sizce nasıl? İşlemcisi Intel.
Lenovo'nun önceki serisi anakart yanma problemleri yaşadı. Bu yeni serisi olsa da kesinlikle önermiyorum. Bu kadar para verdiğiniz cihazın "potansiyel" sorunsuz olması gerekir.
Lenovo'nun önceki serisi anakart yanma problemleri yaşadı. Bu yeni serisi olsa da kesinlikle önermiyorum. Bu kadar para verdiğiniz cihazın "potansiyel" sorunsuz olması gerekir.
Şuana kadar 10 serisinin anakart problemi duymadım, alabilirsiniz. Zaten 6-7 aya yakın satışta. Şu ana kadar duymuş olmamız lazımdı. Ama güvenmiyorum derseniz X7T 5070 versiyona bakabilirsiniz.
Şu ana kadar 10 serisinin anakart problemi duymadım, alabilirsiniz. Zaten 6-7 aya yakın satışta. Şu ana kadar duymuş olmamız lazımdı. Ama güvenmiyorum derseniz X7t 5070 versiyona bakabilirsiniz.