kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.267 Yer Bootloader 7 Aralık 2025 #71 Silinen üye dedi: Hocam Thinkpad serisi kadar rahatlık sağlayacağını düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Aktif olarak MacBook Air M4 13 inç modelini kullanıyorum oyun oynamasam Monster'ın yüzüne bakmam öyle diyeyim.
Silinen üye dedi: Hocam Thinkpad serisi kadar rahatlık sağlayacağını düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Aktif olarak MacBook Air M4 13 inç modelini kullanıyorum oyun oynamasam Monster'ın yüzüne bakmam öyle diyeyim.
KS KS 2 29422 Ziyaretçi 7 Aralık 2025 #72 kompetankedi dedi: Aktif olarak MacBook Air M4 13 inç modelini kullanıyorum oyun oynamasam Monster'ın yüzüne bakmam öyle diyeyim. Genişletmek için tıkla... Ben size katılmıyorum ne yazık ki.
kompetankedi dedi: Aktif olarak MacBook Air M4 13 inç modelini kullanıyorum oyun oynamasam Monster'ın yüzüne bakmam öyle diyeyim. Genişletmek için tıkla... Ben size katılmıyorum ne yazık ki.