50.000 TL'ye 32" OLED monitör önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 6779
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 121
  • Etiketler Etiketler
    hangi oled
Bütçe
50.000 TL

6779

Başarılı
32 inc bir OLED'e gecmek istiyordum. Fakat https://www.samsung.com/tr/monitors...g85sd-34-inch-oled-ultra-wqhd-ls34dg850suxuf/ bunu 23500TL'ye gorunce digerleriyle olan fiyat farkini gereksiz gordugum icin aldim. Ilk serilerinde sikintilar varsa da yenilenmis olarak okudum bu modeli. Benim aklimda kalansa 21:9 biraz korkutuyor daha cok YouTube ve film dizi izleyen biriyim arada sirada da hikayeli oyunlar ve DotA2 oynuyorum. 21:9 halen sikintili bir oran mi uyumluluk acisindan? Bir de en az 240 Hz alayim diyordum fakat bunun fiyat avantajini gorunce aldim 175 le 240 arasinda cok bir fark var mi o konuda bir pismanlik yasatir mi? Bunu iptal et sunu al dediginiz bir model var mi? Maksimum 50k ya kadar cikabiliyorum fakat cope atacak parada yok açıkçası degmeyecekse fiyat farki vermeyede gerek yok gibi.

Merhabalar, öncelikle 21:9 zaten sinema perdesi boyutuna denk geliyor yani daha iyi bir deneyim bulman çok zor. OLED'e geçmek bence çok mantıklı artık OLED'e alışınca diğer monitörler göze batmaya başlıyor.

Oyunlarda sorun yaşama kısmı hala tam olarak çözülebilmiş değil. kullandığın ekran kartının belleği düşükse sorun yaşayabilirsin ama bu fiyata monitör almış birisinde düşük belleğe sahip ekran kartı olduğunu düşünmüyorum.

240 Hz için bence üzülmene değmez çünkü hikayeli oyunlarda yüksek çözünürlükte sabit 175 hz bile her zaman yakalanmıyor ve bence aradaki fark çok dert edilecek bir şey değil. 23.500TL yer bulduğun siteyi de atarsan çok sevinirim muadil modeller 30-35k civarından başlıyor benzeri tavsiye edeceğim modeller şunlar olabilir

LG -> LG UltraGear 34GS95QE-B 34" farkı 240 Hz eksik yanı hoparlör yok
Gigabyte -> Gigabyte Mo34wqc 34'' farkı ekran derinliği

Samsungun kendi sitesinde Universite mailini baglayinca dustu bu fiyata. RTX 3080 10gb surumu var suan. Yeni kartlari begenmedigim icin yeni bir pc almiyorum suan superler falan duzgun cikarsa belki yeni bir pc toplarim ama suan sadece dota2 oynuyorum oyun olarak GTA 6 pcye cikmasina yakin duzgun bisey almayi dusunuyorum.

@@BerkayZ87 varsa bi yorumun senden de fikir almak isterim hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…