50.000 TL'ye alınan ASUS TUF Gaming F15 FX507VV-LP243 nasıl?

soulfuluse

Çalışkan
Son düzenleyen: Moderatör:

Kötü. Şu anda baktığımda 68k görünüyor, Game Garaj Slayer X7T çok daha iyi.

Atılan cihazın işlemcisi, GPU'su, soğutması hiçbir şekilde fiyatına değeceğini düşünmüyorum. RTX50 serisi varken bu bütçede RTX40 serisi de almak bilemedim.

Ancak, 50k bütçeye alındıysa o zaman idare eder diyebilirim.

Yalnız 4060'ın FPS değerleri 5050'dan falan çok daha iyi ve bilindik bir marka olsun istedim. Laptoplarda ısınma hepsinde var zaten.

Hocam yalan bir şey yok istediğin kadar dislike at.

Son düzenleme:
Yalnız 4060'ın FPS değerleri 5050'dan falan çok daha iyi ve bilindik bir marka olsun istedim. Laptoplarda ısınma hepsinde var zaten.

Attığım cihazın 5060 olduğunu da görmemişsiniz sanırım, ayrıca fiyatına gram değmeyecek bir donanımı var. ASUS TUF F15 cihazlar diğer modellere göre çok daha fazla ısınıyor zaten. Bir şey biliyoruz ki konuşuyoruz. Bilindik olsun diye 5060 yerine 4060 almışsınız, hx işlemci varken h işlemci almışsınız. Daha ne diyeyim ki.

Hocam cihazı hak ettiği değerin üstüne almışsınız kendinize beğendirmeye çalışıyorsunuz.

Katılmıyorum. Zaten atılan laptopta 5060 var, ayrıca bilindik marka olunca daha iyi bir şey olmuyor. Techolay'ın videosunda görmüştüm GameGaraj'ın laptoplarının bazılarını MSI üretiyormuşç

BIOS sürümü değiştirip MSI yapıyordu Gamegaraj laptopu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…