50.000 TL'ye GameGaraj Slayer X5T alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik bir sorunu yok, forumda genellikle bütçesinde önerdiğimiz bir cihaz. Gönül rahatlığıyla alınabilir.

Arkadaşlar 1000 TL daha indirim geldi. Benim aklım sadece bun laptopta ama tanıdıklarım bilindik marka alma sıkıntı yaşarsın falan diyor. Bu laptopu almak risk mi yoksa en iyi hareket mi olur son bir kez sormak istiyorum.

Bu laptop kronik sorunlu bir laptop değil iyi bir hamle olur.

İfadeler: 085
Ryzen 9 işlemcili ve 5050 olan versiyonu aldık arkadaşlar. Deneyimlerimi aktırırım. 45 bin liraya geldi kupon ile.

Bu mesajdaki şikayetleri okumanızı öneririm.

İfadeler: 085
Laptop elime ulaştı ama daha oyun testi yapmadım. Şarjı çok hızlı gidiyor gibi geldi bana. Enerji tasarrufu modunda %40 parlaklıkta 1 saat kullandım 35 şarjı gitti. Onun dışında memnun kaldım.

Laptop elime ulaştı ama daha oyun testi yapmadım. Şarjı çok hızlı gidiyor gibi geldi bana. Enerji tasarrufu modunda %40 parlaklıkta 1 saat kullandım 35 şarjı gitti. Onun dışında memnun kaldım.

Hocam nasıl bir sıkıntı var mı fan sesleri boştayken? Kütüphanede rahatsız edecek seviyede mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…