50.000 TL'ye kadar Tablet Önerisi

Oblivion ON

Gelişen
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar bütçemi başlıkta da belirttiğim gibi min 20 bin maksimum 50 bin TL'dir.

Film izlemek, Pubg oynamak istiyorum, bunun haricinde bir şey yapmayacağım, Aklımdaki modelleri aşağıya bıraktım.

1. iPad Pro M4 | 256GB 11"
2. Honor Magicpad 2
3. Xiaomi Pad 7 Pro
4. Samsung Galaxy S10 Ultra

Dilleri öğrenmeye ilgim var ve dil öğrenmek için de film izlemek çok önemli, bu yüzden beni uzun yıllar götürebilecek kaliteli bir ekranı olan iyi bir işlemcisi olan tablet arayışındayım, fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkür ederim.

Ayrıca sormak istiyorum sizce tablet mi yoksa laptop mu? (Dil öğrenip oyun oynamak için).

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bütçemi başlıkta da belirttiğim gibimin 20 bin maksimum 50 bin TL'dir.

Film izlemek, PUBG oynamak istiyorum, bunun haricinde bir şey yapmayacağım, Aklımdaki modelleri aşağıya bıraktım.

1. iPad Pro M4 | 256 GB 11"
2. Honor Magicpad 2
3. Xiaomi Pad 7 Pro
4. Samsung Galaxy S10 Ultra

Dilleri öğrenmeye ilgim var ve dil öğrenmek içinde film izlemek çok önemli, bu yüzden beni uzun yıllar götürebilecek kaliteli bir ekranı olan iyi bir işlemcisi olan tablet arayışındayım, fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkür ederim.

Ayrıca sormak istiyorum sizce tablet mi yoksa laptop mu? (Dil öğrenip oyun oynamak için).

iPad hakkında bilgim yok ancak Dil öğrenmek için tablet oyun için laptop diyorum ancak mobil oyun sektörü de ilerledi ben olsam şahsen tercihimi Honor üzerinden yapardım Samsung politikaları da oldukça değişik olmaya başladı yazılımdan yana bir şey demiyorum ama ben bir sonraki telefonumda da kesinlikle Huawei veya Honor tercih edeceğim.
Adamlar yaptığı için boykot yiyorlar.

Donanım için @Violett ve @442 iyi yardımcı olurlar.

35-40 bin liraya oyun oynayabileceğiniz bir laptop ve 10-15 bin bandında da PDF okumak vs işlerinizi görebileceğiniz bir tablet edinebilirsiniz. Tabletler bilgisayarın çoğu zaman yerine geçse de bence denk değiller.

iPad hakkında bilgim yok ancak Dil öğrenmek için tablet oyun için laptop diyorum ancak mobil oyun sektörü de ilerledi ben olsam şahsen tercihimi Honor üzerinden yapardım Samsung politikaları da oldukça değişik olmaya başladı yazılımdan yana bir şey demiyorum ama ben bir sonraki telefonumda da kesinlikle Huawei veya Honor tercih edeceğim.
Adamlar yaptığı için boykot yiyorlar.

Donanım için @Violett ve @442 iyi yardımcı olurlar.
Laptop tercihim Apple dışında asla olmaz, geçmişte Windows laptoplar bende travma yarattı asla Windows bir laptop düşünmüyorum arkadaşım.

11 inç iPad, film izlemek için yeterli olur mu acaba ya? 13 inç oyun oynamak için çok büyük aşırı kararsız kaldım. @Sxinar @Merdt

Merhaba arkadaşlar bütçemi başlıkta da belirttiğim gibimin 20 bin maksimum 50 bin TL'dir.

Film izlemek, PUBG oynamak istiyorum, bunun haricinde bir şey yapmayacağım, aklımdaki modelleri aşağıya bıraktım.

2. Honor magicpad 2
3. Xiaomi pad 7 Pro.
4. Samsung Galaxy S10 Ultra.

Dilleri öğrenmeye ilgim var ve dil öğrenmek için de film izlemek çok önemli, bu yüzden beni uzun yıllar götürebilecek kaliteli bir ekranı olan iyi bir işlemcisi olan tablet arayışındayım, fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkür ederim.

Ayrıca sormak istiyorum sizce tablet mi yoksa laptop mu? (dil öğrenip oyun oynamak için).

Eğer çizim, not tutmayacaksanız, laptop alın. Bu konuda eğer PC oyunları oynamayacaksanız, bütçenizi bölüp Mac+iPad ikilisi yapılabilinir.
M2 macbook ve İpad 11 ikilisi yapılabilinir.
IPad'te PUBG çok rahat oynarsınız. MacBook'ta dizi dil öğrenme işlerini çok rahat yaparsınız. Eğer telefonunuz iPhone ise tadından yenmez.
eğer iPhone telefonunuz yoksa Honor magicpad 2 yeterli olur. Eğer pc oyunu oynarım diyorsanız iyi bir kasa ile yanında F/P tablet alabilirsiniz.
1.seçenek M2 Air+iPad 11.
2.seçenek güzel kasa+F/P tablet.
3.seçenek amiral gemisi üst segment bir tablet.
Durumunuza bağlı olarak bu üç seçimi yapabilirsiniz.

Film izlemek, PUBG oynamak istiyorum, bunun haricinde bir şey yapmayacağım, aklımdaki modelleri aşağıya bıraktım.

2. Honor magicpad 2
3. Xiaomi pad 7 Pro.
4. Samsung Galaxy S10 Ultra.

Ayrıca sormak istiyorum sizce tablet mi yoksa laptop mu? (dil öğrenip oyun oynamak için).

Apple ekosistemi içerisindeyseniz iPad alın ekran aşırı önemli değilse iPad Air M3 olabilir. Ekran IPS ama hocam o sıkıntı yaratabilir.
iPad Pro m4'ün ekranı aşırı güzel promotion ekran var OLED diye biliyorum. Samsung'ya da iPad arasından tercih yapın diğerleri ekran konusunda üzebilir. Ama ekosistem içerisindeyseniz kesinlikle iPad alın.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt