50.000 TL'ye robot süpürge önerisi

Bütçe
50.000 TL

welito07 1

Çalışkan
Arkadaşlar uzun bir süredir robot süpürge arayışındayız. Ama bir türlü karar veremedik. Veya bu kadar para verilip de acaba kullanamaz mıyız, iş yapmaz mı gibisinden kararsız kaldık. Maksimum bütçe 50 bin.

Bu işin lideri konumunda olan Roborock markasının bir modeli hep aklımda. Qrevo C Pro modelini takipteyim. Ortalama 45-49 bin arası.
Diğer bir yandan fiyat performans diye tanıtılan Dreame markası da kafamı kurcalayıp duruyor. Ama 35-40'lara çıktıktan sonra daha sağlam olması için neden Roborock olmasın da diyorum.

Ayrıca Roborock aldık diyelim. Parça, aksesuar vs. konularında fiyat olarak bizi üzer mi? İlla orijinal parça mı almak zorunda kalacağız?
Kullanan arkadaşlar şu işe bir el atsın. Açıkçası alalım mı, yoksa hiç gerek yok, zaten kapalı bir kenarda süs niyetine durmaya mı başladı oluyor?

Roborock Qrevo Edge 5V1 aldım. Güzel temizlemiyor, silmesi yazılımı bayağı iyi, halıyı hemen algılıyor.
Bozuk gelmeseydi, öncesinde Ecovacs T90 Omni vardı. O da bayağı iyi ama yazılımı Roborock'a göre iyi değil. Halıyı hemen algılamıyor ve bozuk geldiği için iade ettim.
Şimdi aynı fiyatta Ecovacs çok daha iyi özellik sunuyor; ancak Ecovacs yedek parçaları çok pahalı, Çin'den de getirtemediğimiz için bir albenisi kalmıyor. Roborock ise yedek parça olarak her yerde bulunuyor.

Bahsettiğiniz edge 5V1 modelini görmemiştim. Görüntü ve çoğu özellik olarak C Pro ile aynı gibi. Bir araştırayım onuda. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz peki

Bahsettiğiniz Edge 5V1 modelini görmemiştim. Görüntü ve çoğu özellik olarak C Pro ile aynı gibi. Bir araştırayım onu da. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz peki.

2 hafta oldu alalı. Gayet memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…