50.000 TL'ye sessiz laptop önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12718
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 255
  • Etiketler Etiketler
    laptop
Bütçe
₺50.000

12718

Uzman
Merhaba, ablama bir laptop almak istiyorum. Şu an kullandığı uyduruk bir Monster Abra var ve evin içinde uçak kalkıyorcasına bir ses sorunu var cihazda. Oyun ve film için kullanıyor kendisi cihazı.

Mümkünse sessiz modellerden, kronik sorunu vs. olmayan birkaç cihaz önerebilir misiniz? Sessiz modeller için bu bütçe yeterli olur mu?

Oyun vs oynamak gibi bir durum yok ise yukarıda önerdiğim model iyidir. Bütçe yeterlidir.

Hocam ben de geçen ay bakınıyordum ama 50K bandında kronik sorun riski olmayan laptop yok nerdeyse. MSI olabilir fakat 50K bandında Cyborg ve Thin serilerinde ekran kartı TGP gücü 45 Watt oluyor, tam verim alamaz ekran kartından. Ne tür oyunlar oynuyor bilmiyorum ama AAA oyun oynamıyorsa daha rahat bulur bu bütçede onu belirtirseniz.

MacBook düşünür müsünüz? Hiçbir alacağınız cihaz MacBook kadar sessiz çalışmayacaktır.

Son düzenleme:
sessiz bir cihaz değildir. Oyuncu laptopları sessiz değildir. R9T kullanıcısıyım aynı zamanda.
Yani arkadaşın tam olarak ne kadar sessiz istediğine bağlı. Ben öneriyi mesajda bahsettiği Abra'ya göre yaptım. İncelemeye göre en yüksek devirde 45 dB civarı ses seviyesi var cihazın, gayet düşük bir değer.

Bu tarz oyun amaçlı modeller çok sessiz değiller gerçek sessiz ve performans odaklı cihazlar ofis PC modelleridir. Bu tarz cihazlara bakılması çok daha doğru olur.

Oyuncu laptoplarında GameGaraj daha sessiz yalan yok.

Sessiz demek ne demek? Üstelik arkadaş yazarken örneğini verip cevap vermiş zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…