Bütçe
50.000 TL

Veira 56

Üstün
Şu an almayacağım fakat 1 ay içinde alacağım muhtemelen. Şimdiden sormak istedim. Aklımda iki telefon var. Çinli alternatiflere yönelmiyorum.

S26 veya iPhone 15 düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz? iPhone 15'i iOS için düşünüyorum. Kompakt cihaz almayı planlıyorum.

iPhone 15 yerine 17e daha mantıklı olmaz mı?

Ayrıca yakın gelecekte S27 serisi tanıtılacak, yani S25 serisi de nispeten eski bir seri konumuna düşecek.

iPhone 15 yerine 17e daha mantıklı olmaz mı?
17e'nin tasarımı pek iyi gelmediğinden elemiştim fakat özelliklerine bakınca mantıklı duruyor aslında. 15'in üstün olduğu tek taraf kamera sanırım.

Ayrıca yakın gelecekte S27 serisi tanıtılacak, yani S25 serisi de nispeten eski bir seri konumuna düşecek.
S25 değil, S26 demiştim.

Eylül'de yeni seriler tanıtılır, o zamana kadar bekleyebilirsen bekle.
Beklerim muhtemelen.

S26'nın köşeli tasarımı göreceli olsa da hiç güzel durmuyor. Durum çubuğu mesela saat incecik ortaya alınmış aynı stock Android atılmış çinli telefonlara benziyor. Onun dışında alınabilir.

S26'nın köşeli tasarımı göreceli olsa da hiç güzel durmuyor. Durum çubuğu mesela saat incecik ortaya alınmış aynı stock Android atılmış çinli telefonlara benziyor. Onun dışında alınabilir.
Uzun süre sonra tekrar iOS deneyimlemek istemesem asla düşünmem direkt S26'yı yapıştırırım fakat ikilemde kaldım.