50-70 TL civarı maske önerisi

Bütçe
50-70 TL
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Akşamları bazen birkaç işim çıktığından dolayı sokağa çıkıyorum. Güvenlik için maske takmaya karar verdim. Pazar akşamı da bir işim çıkacak. Bütçem maksimum 50-70 civarı. Düz beyaz maske takmak istemiyorum. Bulursam siyah maske alabilirim. Öneriniz var mı? :)

Akşamları bazen birkaç işim çıktığından dolayı sokağa çıkıyorum. Güvenlik için maske takmaya karar verdim. Pazar akşamı da bir işim çıkacak. Bütçem maksimum 50-70 civarı. Düz beyaz maske takmak istemiyorum. Bulursam siyah maske alabilirim. Öneriniz var mı? :)
Evony iyi hocam bakabilirsiniz.

Hocam düz maske alacaksam siyah renkte ve yakından bir yerden alırım, sipariş etmem. Gerçi sipariş edecek bir maske olsa da pazar akşamına yetişmez sanırım.
Hocam çoğu market ve bakkaldada var o maskeden milli maske gibi birşey siyah ve normal yeşil tarzı bi renk çeşidi vardı. Mahallenizdeki çoğu markette bulabilirsiniz.

Hocam hırdavatçılardan boya maskesi alabilirsiniz(rahat bir nefes almak için:)), şimdiden kolay gelsin.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt