50" fiyat/performans TV önerisi

ShadowLegion 69

Üstün
Makaleler
1
Arkadaşlar anneanne ve dede kullanacak televizyonu. Ancak yaşadıkları yer küçük bir ilçe ve kurulum konusunda sıkıntı yaşanmazsa iyi olur. Ayrıca bütçe vermedim ancak olabildiğince fiyat performans olsun.

TCL 50T6C modelini şiddetle öneririm. Sunny servis konusunda iyi değil, ayrıca bu tip televizyonlar kısa bir süre sonra problem çıkarıyor ses konusunda pek iyi değil. Ben TCL kullanıyorum, uzun zamandır memnunum. Android işletim sistemi konusunda epey bir uygulama mevcut.

Hocam TCL iyi kullanacak kişiler 70 yaşında, akıllı telefonları var ama Android uygulamalarını kullanmazlar.

Hocam TCL iyi kullanacak kişiler 70 yaşında, akıllı telefonları var ama Android uygulamalarını kullanmazlar.

Normal TV olarak kullanılabilir, uygulamaları kullanmalarına gerek yok. Uydu alıcısına bağlanıyorsa sadece TV şeklinde ayarlanabilir. Kanal değişikliği olsun, TV açılıp kapanma performansı olsun gayet iyi bir TV'dir.

Evet hocam kanal geçiş hızı vs. de iyi olsun zaten. Önemli bu. Yani donma vs. veya yavaş kanal liste arayüzü bile sıkıntı.

Evet hocam kanal geçiş hızı vs. de iyi olsun zaten. Önemli bu. Yani donma vs. veya yavaş kanal liste arayüzü bile sıkıntı.

Yok hocam, performans konusunda emin olun problem yaşamazsınız, ben PS5 için almıştım eğlence amaçlı kullanıyorum, tabii arada TV'de izliyorum fakat gerçekten performansı olsun, kanal geçiş hızı olsun, açılışları kapanışları olsun, özellikle oyun oynarken akıcılığı olsun gerçekten süper bir TV. TCL 75P79KGTV modelini kullanıyorum ben dediğim gibi cihazı alalı 5 ay oldu ama hiçbir sıkıntı yapmadı. Aldığım gün servisi aradım, ertesi gün gelip kurulumu yaptılar.

Bu arada ek bilgi vereyim; servisi bilkom. Aldıktan sonra bilkom çağrı merkezini arayıp servis kaydı oluşturmanız gerekiyor.

@Silinen üye hocam 50" yerine daha uygun fiyatlı 40" felan da olabilir 10-12K bütçeleri için daha iyi olacak. Yani ne kadar f/p olursa o kadar iyi eğer öneriniz varsa. çünkü ben düşündüm 70 yaşında yaşlı çift için bu TV fazla..

yapıkredi world kart ile taksitle alacaklar.

Araştırıyorum hocam, olumlu, olumsuz dönüş sağlarım. Bu vakte kadar başka birisi eğer öneri yaparsa değerlendirme yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…