50 gram et döner sadece 385 TL!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akif42
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 170
  • Etiketler Etiketler
    döner tavuk

akif42 6

Üstün
Hocalarım öyle bir döner gördüm ki, hayatımda böyle bir Epic olay görmedim. Resmen altın değerinde, hatta altından daha değerli. Dünyanın en iyi et döneri olabilir. 50 gramı sadece 385 TL, yani neredeyse bedava. Bu kaliteye bu fiyat inanılmaz. 3 tane sipariş verdim, şimdi yiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim ilgincime giden şey şu oldu, 100 gram daha ilave etmek için 120TL istiyorlar yani 50 grama 60tl fiyat biçiyorlar. Ama sadece 50 gram almak istersen 385tl ödüyorsun yani 325TL'yi marul, ekmek, patates, domates, soğan bibere veriyorsun. İnanılmaz.

Neresi burası? Sahibini arayıp teşekkür etmek istiyorum. Herkesin karnını doyuruyor.

Ekonomik algım kalmadı artık cidden normal geldi gözüme bir an

Bizim orada tavuk dönerci var atom ekmek 35 liraydı geçen tam ekmeği de indirimli 60 liraya veriyor mis gibi.

Neresi burası? Sahibini arayıp teşekkür etmek istiyorum. Herkesin karnını doyuruyor.
Hocam maydanoz bitkisi diyelim.

Ekonomik algım kalmadı artık cidden normal geldi gözüme bir an

Bizim orada tavuk dönerci var atom ekmek 35 liraydı geçen tam ekmeği de indirimli 60 liraya veriyor mis gibi.
Hocam, mis gibi fiyat. Keşke her yerde böyle yerler olsa; resmen bedava. Bizim burada yarım ekmek 100 TL, çoğu yerde lezzetli değil zaten.

Boğazdan ev garantili et döner.

250 TL'ye Popeyes menü, 210 TL'ye bazuka dürüm+ayran, 140'a 110 gram tavuk ekmek arası ayran geliyor buralarda... kendi 2000 kalorilik diyetini yapsan günlük maliyeti bundan da ucuz.
Devir dönerci olma devri olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…